tiistai 22. marraskuuta 2011

Popcorn and Bodycombat

Heissan muruset! On ollut pieni päivitystauko. Ei niin, että olisin ollut kiireinen, itse asiassa on ollut kova hinku näppäillä tänne jotain, muttei kertakaikkiaan mitään asiaa.
En ole edelleenkään Kelan suosikki, joten säästölinjalla mennään edelleen. Which is soooo sad, koska bussikortti kaputt, tupakkaa vähän, kahvi finito ja nälkäpäivä. :D Liioittelen taas, mutta u know what I mean. 

Kuvia ei ole nyt tulossa, sillä olen ollut viikonlopun tienoilla kaikkea muuta kuin kuvauksellinen. Aika on kulunut piirustellessa, lukiessa, kirjoittaessa kaikkea hömppää, leffoja katsellessa yms.
Uusi herkkuni on kaikkea terveellisyyden sääntöjä ja vähähiilihydraattisuutta vastoin Cheddar-mausteiset popcornit, jotka ovat viimein löytäneet tiensä lähikauppaani. Ja täytyy sanoa, että ne ovat oivallinen herkku ihmiselle, joka muuten haluaa pitää huolta linjoistaan. Normaalisti lähes mikä tahansa sipsipussi sisältää 2000 kcal (uskokaa pois!) mutta sadan gramman pussi kyseisiä rakkauspoppareita sisältää vain 420 kcal. Ei paha. ;)

Haluaisin kertoa myös uudesta innostuksestani - Les Millsin Bodycombatista! Harrastin sitä joskus Fressin alkutaipaleillani, mutta jotenkin se jäi. Ehkä koin lajin liian rankkana ja kestävyyden kannalta haastavana. No, huolta peruskestävyydestäni ei enää ole, ja rakkaus lajia kohtaan on roihahtanut uusiin liekkeihin.
Kyse on taas nerokkaan Les Millsin tunnista, joka on erilaisista itsepuolustuslajeista koostettu cardio-harjoitus. Ihan kuten Bodyjam keskittyy tanssiin, tällä tunnilla lyödään ja potkitaan - tapellaan, toisin sanoen. : D Ei tietenkään vierustoveria vastaan, vaan näkymätöntä vastustajaa... 



Rakastan combattia, musiikki on loistavaa treenimusiikkia ja koreot helposti opittavissa. Muutenkin on hauska oppia uutta ja itsensä puolustamisen kehittäminen lisää itsevarmuutta. Laji kehittää myös voimaa, nopeutta ja koordinointikykyä, eikä keskikulutus (n. 720 kcal) per tunti ole lainkaan miinusta.
Välillä vain kannan huolta nivelteni terveydestä. Polveni ovat jotenkin inhottavan huonot, joudun keskittymään tosi paljon tekniikkaan varsinkin potkuissa, etteivät nivelet muljahtelisi ja kipeytyisivät. : /

Musiikkiaaaaa tämänhetkisen ohjelman tracklistiltä. Loooooove <3







xoxo, Thhia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti