lauantai 5. marraskuuta 2011

Drink Drank Drunk


Nyt muistan miksi en yleensä juo.
Koska en pidä siitä. Jäin Lahteen vielä pariksi lisäpäiväksi viettämään aikaista isänpäivää, ostettiin Villen kanssa lahjat ja kaikki! Vuokrasin myös minulle ja iskälle "Paranormal Activity 2" ja se oli kyllä melko pettymys. Ei siinä oikeen tapahtunnu mithään.
Anyways, tää viikko Lahdessa on ollu hieman rankka, kauheesti henkistä työtä yms. Taisi sitten purkautua eilen, kun nautin alkuillasta hieman liikaa olutta ja lähdin jatkamaan Essin kanssa ja myöhemmin myös Villen ja iskän voimin. Petollista lähteä, kun omaa rahaa ei mene kyllä ollenkaan mutta muisti kyllä meni.
Kait meillä oli ihan hauskaa, jännä sanoo kun tosiaan hämärät muistikuvat. Sehän vituttaa.
Lisäksi taisin avautua hieman liikaa käsivarsistani ja huolestani painon suhteen sekä myös Mikon kohtalosta. On se kyllä rasittavaa, kun ei osaa pitää suutaan kiinni. En ollut eilen portsareiden lempityttö, ja olin pistänyt liian lyhyen tunikan
 - so i guess it was international "Look at my ass"-day.
Eikä siinäkään mitään, kait se on ihan ookoo tulla kotiin iskän talutettavana ja mähöä seuraava päivä mutta luoja tätä morkkista. Pään täyteen juominen laukaisee tutkitusti jopa pienen masennustilan joillain ihmisillä... Koen olevani yksi heistä.
Kirjoitan toisen postauksen Lahdesta kun pääsen kotiin, mutta oli pakko päästä purkamaan tätä ahdistusta.
Mä en vaan haluaisi juoda...


4 kommenttia:

  1. moraalinen krapula on aina pahempi kuin normaalikrapula. ;) ja se on vaan hyvä että pääsee ees joskus purkaa itteää, vaikka sit alkoholin voimin, ja "väärille" ihmisille, tärkeintä kuitenkin on asioista puhuminen. älä piiskaa sillä itseäsi. :)

    VastaaPoista
  2. pääsitpähän purkaa tunteita ja raivoa ainakin, ja mua se ei häirinnyt ainakaan yhtään :] oli kivaa <3 ja oon samaa mieltä edellisen kommentoijan kans.

    Ps. se vanha huora oli idiootti ja kusipää ;)
    ~Luvs!

    VastaaPoista
  3. Jonnaaaa<3 Oli kivaa kyl!! Luvs~~ ps. mennään joku kerta uudestaan ulos silleen et oikeesti edustan :'D

    VastaaPoista
  4. Kultahani... Ei sun pidäkään pitää suutas kiinni. Noi asiat purkautui just siksi ettet ole puhunut niistä muuten tarpeeksi:(
    Ja Jos et halua oikeesti juoda niin jutellaan siitä sit kun nähdään okei? ja muutenkin.

    VastaaPoista