keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Daily dose of random thoughts

Synkkää, mutta tiivistää ongelmia


Elikkä lisää satunnaista paasausta. Haluaisin pikkuhiljaa alkaa savuttomaksi. Sähkötupakka olisi ihan jees, mutta ainakin nyt ajattelin siirtyä loppuvuodeksi sätkien käärimiseen.
Nojoo, erona vain se, että röökit vievät vähemmän rahaa, ja tämä on aivan tosi juttu! Jos joku raasu (kuten minä) on tottunut polttamaan lähes normi-askin päivässä, huomaa eron rahatilanteessa silloin, kun purut kestävät 3-4 päivää, ja poltettua tulee vähemmän. (Kääretupakka on pahaa, tekee vähemmän mieli ja on aikaavievää)
Eli jälleen yksi päätös lisää~

Tänään mietin myös sitä, että sairaslomani täyttää PUOLI VUOTTA, kun se tammikuussa loppuu. On siis tosiaan aika alkaa suunnitella, miten tästä eteenpäin. Ensimmäiseksi haen tietenkin opiskelemaan, suunnitelmissa on matkailuala, muut vaihtoehdot ovat vielä hieman auki... Mutta tuo olisi ainakin ensisijainen! Tavoitteena on myös suorittaa hygienia - ja anniskelupassi mahdollisia töitä varten (ei sitä koskaan tiedä!). Olen myös päättänyt, että jos intohimoni urheiluun ja hyvinvointiin ei sammu (ja toivon ainakin niin!), aion koota rahat personal trainer-kurssia varten. Se voisi myös avata ovia töihin, joihin koen joskus haluavani. Tosin 3000 e yhden nimikkeen hankkimiseen on tosi kova pala, mutta voihan sitä yrittää. Ja mistäs sitä edes vielä tietää, ehkä liikunta voisi olla tulevaisuuteni?

Kovaa työtä vaatii myös oman pään tutkiminen ja diagnoosin löytäminen. Jotkut voivat kokea pitkän sairaslomani "laiskuutena" ja "tyhjän toimittamisena" mutta jos niin ajattelette: haistakaa paska.
Ette tiedä mistään mitään.

Täytyy myös selvittää, miten taloudellinen tilanne jatkossa pysyisi mallillaan. Tiedän, että opiskeluelämään palaaminen aiheuttaa ongelmia, sillä koko opintotuki on aina mennyt vuokraan. Täytyy selvitellä asioita kuntoutustuista yms. 

LISÄKSI suunnitelmissa uusi puhelin, ja liittymä. Tällä hetkellä näyttäisi, että koko helahoito maksaisi kuussa vajaat 23e/kk. Kuulostaa hyvältä!


Rakastan pikku-kauneussalonkini siivoamista!  Se pursuilee ihanista Lorealin (lempimerkkini, just saying) tuotteista ja muista meikeistä, rasvoista yms kaunistuksista!


Tukan kesyttämis-armeija

IRTORIPSIÄÄÄÄÄ
Kaiken maailman...
Korusekasorto
Kasoittain putskuuu

 Ärsyttävää olla ilman bussikorttia, mutta ainakin tämä viikko saa muutaman lisätunnin liikuntaa.
Tänään edessä tappotreeniä, nyt hampurilainen ja hernemaissipaprikaa <3

 xoxo, Thhia









3 kommenttia:

  1. Hei vinkiksi, lähe opiskeleen työttömyysturvatuella, saat samanrahan kuin työttömänä mutta voit käydä ammattikoulua päätoimisesti edelleen :) Eli toisin sanoen tulee enemmän rahaa kun saat samat tuet kuin työtön mutta voit käydä koulua samalla :) kysele työkkäristä siitä ni ne ossaa kyl neuvoa nimimerkillä työkkärin tuilla pärjää paremmin :) T:lapin serkkusi övertorneålta

    VastaaPoista
  2. "mutta jos niin ajattelette: haistakaa paska."
    HYVÄ tiiti<3
    se ei todella oo mitään lomaa. toivottavasti matkailuala onnistaa:)<3<3

    VastaaPoista
  3. Miten se luovuuskurssi etenee ? Tee entry siitä :)

    VastaaPoista