sunnuntai 23. lokakuuta 2011

The things I want...


Aivan siis todella p*ska sunnuntai, joten en jaksa kirjoitella mitään ihmeempiä. Sen sijaan kirjoitan haikean, mutta toiveikkaan LISTAN ihanista asioista, jotka ovat minulla hankinnassa... Kaikkia ei voi kerralla saada mutta yritän olla kärsivällinen.

1. Uusi läppäri. Sitä en vielä pitkään aikaan voi uutena ostaa, mutta saatan saada siskoni läppärin, jonka hän peri velipuoleltaan. Can't wait! Luvassa olisi oikein hyvä, paras kone!

2. Uusi nettiyhteys?
3. Webkamera. Etsin sopivan tulevaan koneeseen, samoin videonmuokkaus-ohjelman. Kaikki parhaat ohjelmat mieluiten!
4. Headset. Omg, en tiedä niistä mitääääään. Joka tapauksessa sen pitäisi olla edullinen, mutta miellyttävä katsoa...
5. Iphone. Ah!<3 Kytkypuhelimena, i guess... Sillä tarvitsisin uuden liittymänkin. Sellaisen superliittymän, joka kaikilla näyttää olevan. VIHAAN pre-paidia!!!



Se elektroniikasta... Yritän hieman uudistaa tyyliäni, en oikeastaan mihinkään erityiseen suuntaan, mutta kuitenkin. En halua olla mikään puhdas gal/gyaru, sillä tyyli on haastava, mutta pienet vaikutteet eivät ole pahasta. 
Eteenpäin listassa siis:

6. Piilolinssejä (ilman vahvuuksilla). Vaihtoehtoina tilata netistä tai vain mennä cybershoppiin. Suunnitelmissa vihreät, ruskeat ja jopa mustat. 

7. Peruukkeja. Pakko tilata netistä jostain kiinasta asti, mutta senkin kanssa voi päästä erittäin halvalla (7-15 e), jos vaan saan paypalin käsiini. Olen ajatellut pitkiä kutreja ja erilaisia värejä, ensimmäisenä tietenkin musta ja ruskea tukka. 
(ps. oma tukka kriisissä, mitähän tälle tekis!!!)




8. Irtoripsiä. Helppo homma, niitä saa kaikkialta. Satuin innostumaan viimeisimmästä meikkauskokeilusta!:p

9. Slimshots. Kuuri, joka on pakko kokeilla! Kuulin Kaisalta hyvää palautetta. 

10. Kaiuttimet. Unohtuivat elektroniikka-osuudesta. Ainakin tämän koneen äänentoisto on täyttä moskaa. Urgh!!

Aina löytyy uusia villityksiä, jotka minun on "pakko" saada, mutta tässä nyt viimeisimmät... : D 
That's all. xoxo, Thhia.




2 kommenttia:

  1. aww! peruukkeja<3 irtoripsiä<3 piilareit<3 ma tahto kans! beeteevee oon itekki kuullu tost slimshot jutskasta hyvää palautetta viime kesänä työkavereilt, pitäisköhä viimein kokeilla itekki.. ensiks pitäis vaan hankkia se salikortti, vaaka ja mittanauha. :D
    -jossupossusi
    ps. tyksin blogistas!

    VastaaPoista