perjantai 28. lokakuuta 2011

Dance 'till your legs are burning

Don't you just llllooove dancing?

Postaan nyt lempiharrastuksestani. Rakastan lihaskunnon treenaamista ja muuta jumppaamista, mutta onko ihanampaa tapaa harrastaa kunnon hikiliikuntaa kuin TANSSI?
Sairaslomani vuoksi jouduin jättämään streetdance-tunnit ja odottamaan kevätkautta, jolloin voin taas käydä Hip Hop Housella. Nyyhqs :'<
Onneksi Fressi (<3) tuo minulle apua tähänkin ongelmaan. Nimittäin Les Millsin Bodyjam-tunnit. Ihastuin niihin jo vuosi sitten. 
Kyse on oikeastaan cardiotunnista, mutta se sisältää vain tanssimista.

 Koreografiat ovat peace of cake, vaikka ensikertalaisilla viekin se pari tuntia päästä mukaan kunnolla. Kun ohjelman osaa ulkoa, voi treenistä saada täydet tehot irti. Hyödyn hyvästä rytmitajustani ja koordinaatiokyvystäni. Suhtaudun tanssimiseen myös rennosti ja omalla tyylilläni, mikä tekee siitä paljon hauskempaa.
Tanssi huoltaa koko kehoa, eikä hien virtaamista ehdi edes huomata! Aina, kun tulee uusi ohjelma ja sen on vetänyt ensimmäistä kertaa, on jännittävää nähdä, missä treeni tuntuu seuraavana päivänä.

"Every Battle needs a war dance" -Lesmills

Parasta Bodyjam-tunneissa on tracklistit! Musiikki on aivan täydellistä. Bodyjam koostuu erilaisista tanssityyleistä ja ohjelman musiikki nostaa aina fiilikset. Ihan kuin olisi vuoden bileet jumppasalissa!

Materiaalia uteliaille tämän hetken ohjelmasta.... (ps. tämä ohjelma tosiaan pyörii tällä hetkellä ympäri maailman! Hauska katsoa youtubesta, kun esim. kiinalaiset tanssivat samaa koreografiaa!)

 

 
Jos pelkästään alkulämppäri nostaa hien pintaan. <3 Perfection!


xoxo, thhia!

2 kommenttia: