tiistai 18. lokakuuta 2011

l o v e m y m o r n i n g s

Lyhyen rehellisesti paljastan nyt olevani pitkällä sairaslomalla. Syitä on monia. Ensimmäistä kertaa elämässäni elän ilman ns. "velvoitteita" ja kiirettä. Itselläni on julmetun kova työmoraali, joka on nyt kesän jälkeen saanut ylemmän tahon määräyksen takia jäädä hyvin paljon taka-alalle. And I'm not complaining, no!
Tämä on sitä aikaa, jolloin oikeasti saa nukkua ja levätä. Saan vitkutella keskipäivään saakka tai vaikka koko päivän, jos fiilis vaatii!





Mutta en ole kyllä käyttänyt arvokasta aikaani pelkkään sängyn pohjalla virumiseen. Itse asiassa tunnen olevani enemmän elossa kuin koskaan! Olen saanut aikaan uuden sisustuksen, raha-asiat kuntoon, matkustellut (näistä lisää, kaikki aikanaan)... Yksinkertaisesti löytänyt uutta potkua elämään. Kun 1,5 vuotta sitten muutin Tampereelle, tuntui kun olisin saanut aivan uuden elämän. Tyhmyyksissäni vain alotin sen väärin kuluttamalla itseni loppuun ja raahaamalla entisen kotikaupunkini haamuja ja pölyjä lahkeissani.
Tilanne on nyt eri.

Itse asiassa palasin juuri kaksi viikkoa kestäneeltä Lapin reissulta. Matka oli aivan mielettömän avartava, arvokas, rentouttava - IHANA!
Valitettavasti kiireetön elämäni vain saattaa lykätä matkatavaroiden purkamista ties minne asti...


T Ä N Ä Ä N  heräsin pitkiltä yöuniltani suht virkeänä ja valmiina touhottamaan joka suuntaan. 6 kuppia kahvia porisemaan ja aloitin kirjoittamaan aamusivuja. 
Aamusivuja?
Kuulostaapas fiksulta. Ne ovat minullekin aivan uusi juttu. Eilen menin ensimmäistä kertaa yli vuoteen kirjastoon ja viihdyin siellä pari tuntia. 
Käteeni osui opas "Tie luovuuteen" ja toin sen mukanani kotiin. En ole ikinä uskonut moisiin opuksiin, mutta tällä kertaa päätin antaa mahdollisuuden. 
Kirjan on kirjoittanut Julia Cameron, upea nainen! 

"Se on 12-viikkoinen kurssi, jonka aikana meissä jokaisessa piilevä luovuus vapautetaan kahleista poistamalla pelot, itsetuhoisuus, kateus, syyllisyys ja riippuvaisuus itseluottamuksen ja tuotteliaisuuden tieltä. Luovuus on arkipäivän elämän voimavara, joka vaikuttaa ihmissuhteisiin, elämänhallintaan ja itsensä kehittämiseen. Teos opettaa helppoja mutta tehokkaita keinoja, joilla luovuuden voi vapauttaa. Harjoitusten avulla se kannustaa mielikuvituksen käyttämiseen ja osoittaa, kuinka voimme elää elämämme mielekkäämmin, luovemmin ja vapaammin."










  












Tarttui mukaan myös muutama  ihana romaani, kuten huomaatte. "Manhattanin Blondit", "Aamiainen Tiffanylla" ja "Valkoinen Oleanteri". Looooooove!!




Tiia kuittaa, lisää kahvia -->>









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti