lauantai 22. lokakuuta 2011

Bodysteps and Dollfaces


 Ah, lauantait. <3 Herätyskello oli soimassa kahdeksalta, jotta ehdin juoda rauhassa aamukahvit ja dataa ennen Fressille suuntaamista. Ei ole parempaa tapaa viettää jo muutenkin tylsää viikonloppua kuin hikoilemalla jumppasalissa. En ollut ennen kokeillut Les Millsin (lllove those classes!) Bodystep-tuntia, sillä olen ollut nihkeä yleisten aerobic-tuntien suhteen. 
Fressin jumppasali
LES MILLS
Mun satiinitakki<3
Säädin hieman asennettani, koska liikuntaohjelmassani on aivan laittoman vähän aerobista liikuntaa. Itse asiassa satuinkin pitämään siitä, varsinkin partystep-osuudesta. Ohjaaja olisi kyllä saanut edetä hieman hitaammin aloittelijoita ajatellen, mutta hyvin pärjäsin. Ensi kerralla vielä paremmin!  

Jumpan jälkeen tankkasin uutta protskua, jonka ostin keskiviikkona. QNT:n Delicious whey protein 100& pure, karamellin makuista jauhetta. "Tää haisee ihan leivinjauheelta", totesi Inkakin, kun näytin kauhuissani ostokseni. Maku ei kuitenkaan ollut kauhea, jopa parempi itse asiassa kuin aikaisemmat suklaa ja mansikka.

Myöhemmin kotona päätin tylsyyksissäni kokeilla uutta meikkilookkia. Otin hieman vaikutteita gyaru-tyylistä, tarkoituksena luoda supersöpö ja "nukkemainen" lopputulos. Olin erittäin tyytyväinen, look sopii täydellisesti! Blondit hiukset ja musta rusettihiuspanta ovat tyylille nappi, ja antavat minulle uutta ilmettä. 
Voi, kun jaksaisi aina säheltää irtoripsien kanssa.
Äiti kysyy aina ihmeissään ja haikeana, mistä revin itselleni "hienot" meikit. Vinkki: rohkeutta ja uusia juttuja kehiin ja ennen kaikkea harjoitusta! Tämäkään meikki ei ole niin täydellinen kuin voisi.
Hope u like it  !






xoxo, Thhia


2 kommenttia:

  1. IHANA IHANA IHANA<3 en voi kestää mite söpö oot kulti ja miten ihana tää sun blogi on^^! toivottavasti munki blogist viel ainaki jossai vaihees tulee näi hieno:oo

    VastaaPoista
  2. Aaaww kiitos muru<3 :33 Hehe, sunn blogist tulee viel parempi!! ;)

    VastaaPoista