sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Emo Sunday

Veeery bored. Viikonloppu on ollut odotettavasti tyypillisen tylsä. Lauantai-aamu meni jumpalla. Toisaalta ihan jees olla ihan relax, kun ensi viikolla suuntana Lahti ja muuta touhotusta. Huomenna näen ehkä Lassen ja luultavasti myös Jaden. :> 
Teen huomenna myös hieman ostoksia Cybershopissa yms. <3

Sain onneksi paljon aikaiseksi täällä kotona. Perjantaina aloitin vaatehuoneen siivoamisen, mutta siitä tuli kunnon kauhukokemus, kun satuin törmäämään turkkikuoriaisiin. Argh, vanhojen kerrostalojen kiroukset! Ja varsinkin kun on vähänkään ötökkäkammoinen, voi niiden "tuhoaminen" olla vähintäänkin epämiellyttävää. Huumoria peliin toi se, kun löysin niiden pesän vanhoista lappivillasukista, jotka jostain syystä lojuivat nurkassa. Oma syy jättää villaa nurkkiin, nehän olivat aivan lumoissaan. 
Vanhat lakanat ja muutamat talvikäsineet ja pipot päättivät tiensä roskiin.
Nyt on todennäköisesti ötökkävapaa vaatehuone, kaikki vaatteet, takit ja kengät siististi, lattiat jälleen mopattu ja kylpyhuone puunattu. Minusta on hyvää vauhtia tulossa äidin kaltainen siivousfriikki. 
Tänään on hyvin synkkä, harmaa ja kylmä ilma. Tylsyyksissäni ja salkkareiden uusintoja odotellessa inspiroiduin laittamaan tukkaa sekä hyvin emotyylisen meikin. It turned out to be very -maybe even TOO- black. 
Noh, whatever. Olipa hauska taas söhrää naamaa. Ja menenpähän nättinä myös lenkille tänään. :D


My high heels in order<3

Is it sexy to eat cassettes? Guess not..




Lol.
Kisses, Thhia


1 kommentti:

  1. ME LIKE U<3 hihi. btw iha törkeen hotteja kuvia näää;))) ei yhtää kiva et sun viikonloppu meni tollai muru:cc mullaki oli kyl iha yhtä tylsä:D mut hei jotai positiivist ei enää ku yks viikonloppu ja sit onki tiedos viikonloppu WITH ME<;)HÄÄHÄÄ<3 pus!

    VastaaPoista