maanantai 17. lokakuuta 2011

HOLA!



Blogi. Ehkä kymmenestuhannesviides sellainen? Aiemmat laiminlyötyjä ja tylsiä...
Ehkä tällä kertaa nappaa?
Aiemmin on mätännyt oma huono asenteeni blogin pitämiseen. Se on usein karannut käsistä "nyyh mun elämä on paskaa, exä on kusipää"-tyylisiin paskasiin angstipostauksiin, mitä ei ehkä ikinä pitäisi vuodattaa niin avoimesti nettiin. Omat ajatukset, kokemukset, mietteet OK mut joku raja. Toiseksi olen ollut liian perfektionisti ja kärsimätön ulkoasujen yms. suhteen. Tämänkin ulkoasu on tällä hetkellä sanonko mistä, koska sivusto on argh, niin vaikea. Harjoittelemalla oppii.
Olen myös kokenut, että omalla blogilla pitäisi olla joku punainen lanka. "Ruoka-blogi", "Matkailublogi", "Muotiblogi", "Biletysblogi"... Ettäkö se pitäisi lokeroida johonkin. Että pitäisi olla tietty aihe ja jotain kirjoitettavaa, joka VARMASTI kiinnostaa useita. Pyhpah, tottakai haluan pitää videoblogia ja kirjoittaa kaikesta siististä mutta myönnettäkööt nyt se tosiasia ettei minulla ole muuta erikoisalaa kuin tää oma elämä.





Luvassa siis postauksia ihan vaan minusta ja rakkaasta pääkopastani, tuhansista haaveista, ihanista ystävistä ja kaikesta mitä saan tai haluan saada aikaan.

Keep in touch.



2 kommenttia: