maanantai 31. lokakuuta 2011

Mondaaaaay yaaay

Yeh, my over-boring hair and make-up


Tää päivä oli kyl tosi jees. : > Hieman turhautti yrittää metsästää jotain vidun B-lausuntoa kelaan ja sitten uusia reseptejä mut no, perus.
Lähdin jo aikaisin tekemään ostoksia (!!!) ja hillumaan Jade-beiben kanssa. Tuli tehtyä kivoja shoppailuja, vaihdettua pitkästä aikaa ajan kanssa kuulumiset, naurettua, röyhtäiltyä, ilmeiltyä ja mussutettua Sokoksen herkkuja kahvilassa. : 3
Piti nähdä myös Lasse, mut mokoma ei päässyt. Menin siis vielä Jaden luo kyläilemään kissojen tassuteltavaksi. Ne on niin sulosia tapauksia! Jadella on myös aivan ihku mies, koska Tommi on tosi huolehtivainen ja empaattinen ja haluu kaikille (kuten meikäläiselle) vaan hyvää. :) Tosi sulonen, just perfecto mun sielunsisko-Jadetukselle.<3
Nakitin Jaden nyrhimään mun tukkaa ihan pikkasen, kun haluun uutta lookkia... Huomenna tulossa lisää, can't wait! Siitä kyl tulee taas niin kreisi et sitä kattoo ehkä 3-4 viikkoa. Heh. :>
Äsken tulin kotiin kahden hikitunnin jälkeen. Koska lähden huomenna Lahteen aikaisin aamulla, päätin vetää jumpan ja tanssitunnin putkeen. Feeling good!
Itse asiassa kiirus suihkuun, pakkailemaan, laittelemaan papereita ja lakkaamaan kynnet, joten en paasaa enempää. Kuvia sen sijaan, tavalliseen tapaan. !

Outfit tänään oli vaan boyfriendit ja neule :')
Ai saakeli toi leipä oli makonen!


My cute sistah ja sen ällö parsapiirakka :(
Uudet silmämunat lol
Perus turhaketta
Kauan venattu beige huulipuna! Fabulous<3


Lisää helyjä koska... c'mon, helyjä!



Lopuksi... Ostin myös kuulokkeet ja olin niistä ihan innoissani mut argh mikä karvas pettymys ne olivat (niin paha etten ees jaksanu ottaa niistä kuvaa) !!! Ne on X-Bass-merkkiset, mutta annoin niille uuden nimen EX-Bass, koska bassoista ei tietoakaan. Onneksi ne olivat sentään edulliset, oikeastaan superhalvat... Voin myös plussaksi lukea niiden ulkonäön (kasipallot rulez) ja sen, että ne ainakin pysyy korvissa lenkilläkin. 
No can do.

xoxo, Thhia

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Jännän äärellä.


Yes! I finally did something crazy and managed to break the ice. :> Sooo proud of myself.

That's all... This evening just turned out to be very nice and interesting.

Goodnight! xoxo, Thhia

Emo Sunday

Veeery bored. Viikonloppu on ollut odotettavasti tyypillisen tylsä. Lauantai-aamu meni jumpalla. Toisaalta ihan jees olla ihan relax, kun ensi viikolla suuntana Lahti ja muuta touhotusta. Huomenna näen ehkä Lassen ja luultavasti myös Jaden. :> 
Teen huomenna myös hieman ostoksia Cybershopissa yms. <3

Sain onneksi paljon aikaiseksi täällä kotona. Perjantaina aloitin vaatehuoneen siivoamisen, mutta siitä tuli kunnon kauhukokemus, kun satuin törmäämään turkkikuoriaisiin. Argh, vanhojen kerrostalojen kiroukset! Ja varsinkin kun on vähänkään ötökkäkammoinen, voi niiden "tuhoaminen" olla vähintäänkin epämiellyttävää. Huumoria peliin toi se, kun löysin niiden pesän vanhoista lappivillasukista, jotka jostain syystä lojuivat nurkassa. Oma syy jättää villaa nurkkiin, nehän olivat aivan lumoissaan. 
Vanhat lakanat ja muutamat talvikäsineet ja pipot päättivät tiensä roskiin.
Nyt on todennäköisesti ötökkävapaa vaatehuone, kaikki vaatteet, takit ja kengät siististi, lattiat jälleen mopattu ja kylpyhuone puunattu. Minusta on hyvää vauhtia tulossa äidin kaltainen siivousfriikki. 
Tänään on hyvin synkkä, harmaa ja kylmä ilma. Tylsyyksissäni ja salkkareiden uusintoja odotellessa inspiroiduin laittamaan tukkaa sekä hyvin emotyylisen meikin. It turned out to be very -maybe even TOO- black. 
Noh, whatever. Olipa hauska taas söhrää naamaa. Ja menenpähän nättinä myös lenkille tänään. :D


My high heels in order<3

Is it sexy to eat cassettes? Guess not..




Lol.
Kisses, Thhia


perjantai 28. lokakuuta 2011

reality weekend...

 *Deep sigh*
So, this is how I wish this weekend to look like:





















*SIGH AGAIN*
 BUT...
Back to the reality
It looks like this:




that's all. Thhia

Dance 'till your legs are burning

Don't you just llllooove dancing?

Postaan nyt lempiharrastuksestani. Rakastan lihaskunnon treenaamista ja muuta jumppaamista, mutta onko ihanampaa tapaa harrastaa kunnon hikiliikuntaa kuin TANSSI?
Sairaslomani vuoksi jouduin jättämään streetdance-tunnit ja odottamaan kevätkautta, jolloin voin taas käydä Hip Hop Housella. Nyyhqs :'<
Onneksi Fressi (<3) tuo minulle apua tähänkin ongelmaan. Nimittäin Les Millsin Bodyjam-tunnit. Ihastuin niihin jo vuosi sitten. 
Kyse on oikeastaan cardiotunnista, mutta se sisältää vain tanssimista.

 Koreografiat ovat peace of cake, vaikka ensikertalaisilla viekin se pari tuntia päästä mukaan kunnolla. Kun ohjelman osaa ulkoa, voi treenistä saada täydet tehot irti. Hyödyn hyvästä rytmitajustani ja koordinaatiokyvystäni. Suhtaudun tanssimiseen myös rennosti ja omalla tyylilläni, mikä tekee siitä paljon hauskempaa.
Tanssi huoltaa koko kehoa, eikä hien virtaamista ehdi edes huomata! Aina, kun tulee uusi ohjelma ja sen on vetänyt ensimmäistä kertaa, on jännittävää nähdä, missä treeni tuntuu seuraavana päivänä.

"Every Battle needs a war dance" -Lesmills

Parasta Bodyjam-tunneissa on tracklistit! Musiikki on aivan täydellistä. Bodyjam koostuu erilaisista tanssityyleistä ja ohjelman musiikki nostaa aina fiilikset. Ihan kuin olisi vuoden bileet jumppasalissa!

Materiaalia uteliaille tämän hetken ohjelmasta.... (ps. tämä ohjelma tosiaan pyörii tällä hetkellä ympäri maailman! Hauska katsoa youtubesta, kun esim. kiinalaiset tanssivat samaa koreografiaa!)

 

 
Jos pelkästään alkulämppäri nostaa hien pintaan. <3 Perfection!


xoxo, thhia!

torstai 27. lokakuuta 2011

It will only get better.



Face today urgh
So this day was pretty shitty.... Ollu vaan jotenkin tosi ärsyttävä olo. Menin päivällä lääkärille kuulemaan huonoja uutisia, jotka olin jo valmistautunut kuulemaan. Silti vitutti. Ja ihan hyvästä syystä... No, tulipahan hoidettua sekin alta pois. 
Lisäksi ärsyttää oma nössöys uuden puhelimen hankkimisen suhteen. Mulla on ymmärrettävät syyt olla huolissani osamaksusuunnitelmista ja ties mistä soppareista. En yksinkertaisesti luota itseeni tarpeeksi. 
Eilenkin tein ties kuinka pitkälle netissä uutta tilausta et saisin laajakaistan tänne, mut lopetin kesken. "Mä kuitenkin mokaan ja saan itteni taas ongelmiin" ruikutin iskälle.

No, lääkärin jälkeen mulla oli aikaa kierrellä keskustassa ja tsekkailla uusimmat vaatteet yms, mitä kauppoihin on tullu. No ei PRKL siinähän tuli ihan kauhee olo, kun kaupat oli täynnä kaikkea ihanaa, ja iski taas se "KAIKKI MULLE NYT HETIIIIII"-posahdus. Siellä sitten kuolaa taskut tyhjinä kaikkea, mihin ei ole just nyt varaa. Miksiiiiii Whyyyyy Waruuummm Tampereelle piti tulla Cybershop, joka suorastaan pursuaa piilolinsseistä, pidennyksistä ja ihanista koruista?? F*ck.

Emt, tää on vaan taas näitä päiviä, koko viikko ollu jotenkin nihkeä. Törmääminen Jadeen kuitenkin piristi.

Hmm... Musta tuntuu että syön ihan liikaa. Fatty Fatty Fatty....Kunnon negailunegatiivi-Tiia.

Noh, tässä tsempparibiisi (N-Dubz<3) :


Make up, very simple one but omg, my eyelashes are crazy!:o

T-shirt. Aww little monsters :3


Outfit
Me leaving the house









Oon h&m:n sovarissa. Ihastuin tohon pusakkaan koska se oli leopardia, pehmeä, lämmin  ja jumaliste: siinä on huppu!! ;__;

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

It's Kind of a Funny Story

Luvassa erittäin henkilökohtainen teksti...

Kelasin tänä aamuna elämääni 2 kuukautta taaksepäin. Olin silloin tullut siihen pisteeseen, jolloin oikeasti oli PAKKO pysähtyä ja taistella tieni läpi osastolle lepäämään. Se oli aikaa, jolloin kaikki läheiset (ja jopa ei-niin-läheiset) olivat huolissaan minusta ja terveydestäni. Olin hajonnut. Kyseenalaistin kaiken, en nähnyt missään mitään järkeä tai merkitystä... En halunnut kuolla, mutten halunnut olla missään.
Siksi Pitkäniemi.
Nyt kun mietin neljää päivääni, jotka koin tuolloin, minä tosiaan olin "lataustilassa". Silloiset hetket tuntuvat hämärältä sumulta. Saatoin tuijottaa 15 minuuttia peilikuvaani suihkutiloissa pää tyhjänä. En ollut oma itseni, ehkä enemmänkin feenix-lintu, joka odottaa nousuaan tuhkasta. Tuhkasta, joka oli syntynyt suurtulipalosta, joka oli polttanut jopa 5 vuoden patoumat maan tasalle. Ehkä siitä oli helppo nousta, ehkä ei. En _tiedä_ olenko noussut, mutta ainakin tuntuu siltä. Pikkuhiljaa?

En toivo kellekään samaa, mutta olen kiitollinen kokemuksestani. Se herätti. Samoin sen jälkeiset kokemukset; jolloin palasin kotiin, olen puhunut, ottanut aikaa itselleni. Jopa ikävät, sydäntäsärkevät tapahtumat, kuten Mikon kuolema (</3) ovat koskettaneet ja herättänyt minua maatajärisyttävällä ja oikeastaan hyvällä tavalla.
En tule ikinä unohtamaan ihmisiä, jotka tapasin. Tunnen vihaa ja turhautumista edelleen hoitajien sanoista "Et kuulu sinne, se ei ole sopiva paikka blahblahblah". Miten niin ei?
Ensin minua pelotti, mutta tunsin paikan turvallisuuden ja siellä olevien ihmisten myötäelämisen ja lämmön. Ehken nyt sentään saanut elinikäisiä ystäviä, mutten unohda. Paikka oli täynnä eri ikäisiä, erinäköisiä, erilaisissa tilanteissa olevia yksilöitä. Meitä kaikkia kuitenkin yhdisti SE jokin.
Vaikka osastolla oleminen on ankeaa, c'mon ei se mikään huvipuisto ole, voi siellä kokea paljon hyvää: yhteiset kahvihetket, jaettu hiuslakkapullo, pihalla nautitut keskustelut nurmikolla maaten, kun syksy oli vielä puhkeamassa...
En unohda Mariaa, joka ennusti kädestäni. En Riinaa, Pirjoa, Emmaa... Nauran muistoille piilotetusta päärynästä ja tv-tilassa tai tupakkakopissa käydyistä juttelutuokioista. Tai kesäkurpitsoista, jotka jäivät lähtiessäni katsomaan televisiota.
Enkä varsinkaan unohda Lassen sanoja: "Tämä on kuin juna-asema. Täällä me vain odotamme sitä oikeaa junaa, jonka kyytiin sitten hyppäämme, ja joka vie meidät takaisin tuonne siviiliin elämään."

Hyppäsin omaan junaani aikaisemmin kun olin halunnut, mutta voin vain hymyillä ja toivoa, että se oli oikea juna.


"It's kind of a funny story" on koskettanut ja herättänyt ajatuksia. Käsittelee samoja asioita ja on oikein ihana elokuva. 




~ ~ xoxo, Thhia

tiistai 25. lokakuuta 2011

Today's look!

Hii guys! (I feel like posting in english this time, sorryy!) Just a random post. Lazy tuesday-afternoon and I was coordinating outfits for this skirt:

I almost never use it, although I love it! Tried keeping it simple, cute and casual~

With a black glitter-top
With grey tights and a grey t-shirt and the black jacket made of satin


So this time just pics of my coords, hair and make-up for today! 


SMILEYYYYYYYYY

Make-up
Glitter-bows in my haaair
Eeww shame on me
My overcool badass-sunglasses




 Thanks for checking ! Now I better hurry - I can hear the gym calling me over!
Kisses, Thhia!