maanantai 2. tammikuuta 2012

Welcome 2012!


Woaah, kotona! Kahden viikon loman jälkeen. Melkein 14 päivää Lahdessa oli tosi jees, pyhät meni hyvin ja oli ihanaa. Paljon tuli kelailtua viime syksyä ja tulevaa vuotta. 
En oikein tiedä mitä odottaa tältä vuodelta. Olen kyllästynyt huutamaan 31. päivä "seuraavasta vuodesta tulee maailman paras wohoo fuck yeah" koska you'll never know. Vuosi 2011 oli sinänsä melko fucked up, oikeastaan ainoa kunnollinen saavutus oli yo-lakki, muuten saldona oli ajanhukkaa, särkynyt sydän ja muutamat "olen pulassa ja hukassa"-tilanteet. 
Ei siinä, turha niitä jäädä itkeskelemään, kuten etusivullani lukee "Ruin is a gift, ruin is a road to transformation". Ja uskon sen pitävän paikaansa. Entiselämän virheistä tulee vaan oppia, ja koettaa jatkossa olla vahvempi ja viisaampi. 
Tapani mukaisesti tein kasapäin päätöksiä tupakan lopettamisesta mäkkiruuan hylkäämiseen ja kaikkeen fiksuun siltä väliltä. Perus. 
Mutta suurin lupaukseni/päätökseni on kehittää omaa asennettani oikeaan suuntaan. Tänä vuonna tavoitteenani on mm. kouluihin haut ja työkokemuksen lisääminen yms. yms. Ja mahdollisesti myös aika miettiä, missä asun ja mitä haluan (haluun kissan, btw).
Oon kaksivitunkymmentä-vuotias, ehdin vielä muuttaa mieltäni tulevan suhteen, mutta jos jossakin pidän pääni niin asenteessa. En jää ns. hukkaamaan aikaani rypemällä kurjuudessa, vaan yritän parhaani mukaan posottaa eteenpäin ja raivata esteet ja paskat tieltä. Moni ongelma löytyy itsestä, niin myös ratkaisu.
Jos elämässä haluaa jotain, sitä kohden pitää tähdätä. Eikä luovuttaa.

2012 AND I'M STILL HERE!




Kyllä, on tässä pieni hinku taas treenaamaan. Hoi kesäkunto, oot valmis jo ennen huhtikuuta!


Kelly Clarksonin Stronger oli viime vuoden teemabiisi, ja soi edelleen lähes päivittäin. Gotta love the lyrics. <3

xoxo, Thhia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti