lauantai 7. tammikuuta 2012

perus

Mulla on pää niin tyhjä ettei löydy edes otsikkoa. Vinkkinä kaikille: älä syö lempiherkkujasi väärässä mielentilassa. Seurauksena voi olla huono olo ja siitä taas se, että menetät kaiken mielenkiintosi kyseistä ruokalajiketta kohtaan. Näin minulle kävi viimeksi kesällä halloumjuuston kohdalla, eilen lakritsin.

Olen ollut hieman apea ja turhautunut. Ja katsonut aivan liikaa hää-aiheisia ohjelmia. 


Mulla on kauhea tukkakriisi. Mun hiukset on ihan ookoo kunnossa ja kivan värinen mut AAARGH voi ***** tätä pituutta!! Malli on kasvanut muodostaan eivätkä luonnontaipuisat latvat pysy aisoissa ja kokonaisuus on kaikinpuolin hyvin kaoottinen. Haluiaisin nyrhäyttää tän taas kunnolla lyhyeksi, epäilyttää ainoastaan se, kestänkö enää ikinä kasvattaa tukkaa, koska jossain vaiheessa tämä vaikea vaihe on ohitettava. Saa nähdä. Hm.

Onneksi hainhammas on keksitty.....


Muutenkin tosi haastellista pitää freesi olemus ja tyylikkyys, jos ravaa melkein joka päivä jumpalla, mutta sekin vielä, että kulmakarvat sulaa naamalle? Nice? Not.

Avain täydelliseen ihoon: If not born with it, you have to pay for it!

Fuck this shit.
Thhia

2 kommenttia:

  1. yyh mut sä oot kaunis<3
    pidä tukkaa vähän aikaa sellasella anime pörhöllä, siihen toi pituus on just hyvä:) toi vaihe menee pian^^

    VastaaPoista
  2. jos on tukka epätasanen ni ja "muodoton" niin tee siihen muotoa, esim suihkun jälkeen muotoiluvaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin. tekisit sellasen pörrösen "rock"-lookin.. sopis sulle :P ja jos sul on luonnostaa jo taipuisuutta ni viel helpommi saa semmosen aikaseks.
    ja kyllä ne hiukset nopee kasvaa.. ja jos ei tyydytä ainaha voi käydä parturissa leikkaa niihin muotoa, ilman että pituus kärsii. ...jaaaaa tyksin kyl siit sun faceen linkittämästä lyhyestä blondista tyylistäki! jos et ny jaksa pitkiä vallattomia hiuksias. ;)
    -jossu

    VastaaPoista