torstai 5. tammikuuta 2012

The shoppingmaniac strikes again!

Hello darlings! Viikko kotona on pyörähtänyt mukavasti käyntiin. Olen päässyt takaisin Fressille ja lisännyt painoja pumpissa, koska tajusin että jään helposti junnaamaan samoihin vastuksiin. Pahaa tekee, mutta se on sen arvoista. Jos ei ylitä itseään, ei koskaan pääse eteenpäin. 
Eilen pistin uuden värin tukkaan, saman kuin edellisenä kertana eli se on punaruskea. Jouluiset supersaunomiset saivat sen kulahtamaan tosi pahasti. 

Eilen loin oman accountin paypaliin! Yaaay, helpottaa paljon elämää! Tässä venailen että rahat siirtyy sinne tilille, niin voin tehdä taas tilauksen kiinaan. : > 

Eilen ennen jumppaa menin yksin shoppailemaan. Tarkoituksena oli löytää uusi, kunnollinen takki. Mission impossible, I'd say. Lopulta päädyin ostamaan kirpparilta toppatakin, joka ei ole upea vaan melko sanoinkuvaamaton, mutta oikeilla asusteilla ihan kivan näköinen. Se nyt olikin toissijaista, koska halusin vaan takin, joka olisi lämmin, jos pakkaset iskee. 

Käteen reissulta tarttui myös.....

Ginan farkkushortsit missä on söpö punosvyö!! Sekä cool t-paita. Kevään väreissä näyttäisi olevan sinistä, punaista, valkoista, harmaata ja mustaa.

Harmaa-kimalle-tuubi-huivi! Periaatteessa en olisi tarvinnut tätä, koska omistan paljon huiveja. Tää oli kuitenkin niin ihana ja sopii tällä hetkellä lähes kaikkeen!!

Menoveska ja hiuspanta.

Lahdessa ollessani mustat saappaani sanoivat itsensä kunnolla irti... Nimittäin kengän pohjat ratkesivat. NAM! Ostin siis uudet spiritstoresta. Melkein ihan samanlaiset!  Ainiin... Ja pinkit korkkarit kirpparilta. MUAHAHAHA

Don't you just looove shopping?
xoxo, Thhia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti