tiistai 24. tammikuuta 2012

Good morning Upper East Siders...

... Eiku hetkinen, eihän tää ollutkaan Gossip Girl, vaan mun kämänen blogi. : D Oon saanu taas yliannostuksen lempisarjastani.


Yeah, I wish.

Mun piti tosiaan jo eilen postailla mutta jumahdin leikkimään kuvanmuokkausohjelmilla yms. Joten joo, sain kyhättyä bannerin, ja olisin halunnut muutenkin uudemman ulkoasun mutta turhauduin. Muutos ei ollut kovinkaan dramaattinen.

Sori että päivityksiä on tullut harvemmin.

Päivät vaan lipuu ohi, treenatessa ja kotona syöden pastaa ja haaveillen.





Onneksi tänään oli vähän aktiviteettia, kun minulla oli tapaaminen paikallisessa. Oli kiva tehdä välillä jotain, juoda olut ja pelata biljardia. Keksin myös ekstemporee-kampauksen... :)

Ylihuomenna lähtö Lahteen, pääsen lapsenlikaksi siskolle, joka täyttää 3 v. Aaaaww.

Mun täytyisi tehdä ehkä uusi treeniohjelma ja vähän muutoksia mun ruokavalioon. Oon turvonnut.

Jersey Shore.



I need a drink. Mojito, please?

xoxo, Thhia

lauantai 21. tammikuuta 2012

and laziness


Mulla on ollut kivat pari päivää kotona. Yläkroppa tarvinnut paljon lepoa, mut huomenna pumppiin ja kunnon venyttelytunnille. :>

Eilen olin kahvittelemassa kaupungilla ja ilahduin, kun sain Jenskin yökylään. Me nähdään tosi harvoin, pitäisi nähdä useammin. Mut onneksi silloin kun nähdään, se on aina korvaamatonta.
Opin eilen myös, että maailma on pieni, mutta täynnä yllätyksiä. 






Sain Jennille kampaamo-ajan parin viikon päähän, ja olen tosi ilonen. Pääsee vähän ohentaa tätä tukkaa ja uutta väriä! Ajateltiin koittaa vähän sellasta Taylor Momsen-tyyliä. Voi kun onnistuisi, olisi ihan übercool! 

Oon ollu tänään ihan kuollu, kattonu vaan Gossip Girliä (paras sarja, must say) ja aattelin et voisin kunnostaa vähän kynsiä, pistää kasvonaamion yms. Puuttuisi vaan viinilasi ! : D
Telkkarista tulee tänään MTV:ltä paljon ohjelmia, ja subilta tulee leffa.

Mun pitäisi yrittää myös miettiä, miten saisin itseeni hieman päivetystä. Olen kalpea kuin lakana, ja luultavasti varsinkin blondilla tukalla tulen näyttämään kipeältä. Kai se on taas annettava solkulle ja itseruskettavalle mahdollisuus. Jos olisin rikas, pitäisin sitä yllä suihkurusketuksella. Kuten tein ylppärijuhlissa, ai hitsi kun se näytti kivalta silloin. ;o

Haha, random kuva :DDD Mutta siis olinpas ihanan ruskea ja stailin näkönen ;__;
Ens viikolla Lahteen, ja risteily äitin kanssa lähestyy... Can't wait!

I'm kinda happy <3

xoxo, Thhia

tiistai 17. tammikuuta 2012

Welcome - - - -

 ... To my home! Oon postannu jo kuvia aikasemmin, mut otin tänään vähän kuvia yksityiskohdista ja luonnonvalossa kaikki näyttää kivemmalta. : >















Tänään mulla oli lössöilypäivä, kävin vuokraa leffan ja herkuttelin. Eilen treenasin huimat 3 tuntia putkeen, huomenna 2 h 45 min... :) C'mon, Pitäähän sitä nyt leffan seurana jotakin olla!!!D:

Kylläpäs mulla on tärkeetä asiaa. Mouuuurh!

Thhia

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Shoes~~

Lupailin tätä jo viime vuonna, mutta olen ollut liian laiska kamerani kanssa. Eli ennen lattioiden moppausta olikin tässä oiva tilaisuus... Eli kurkistuspostaus kenkähyllyyni! Niitä on ihan kiva määrä, mutta ei tarpeeksi. Moni kenkäpareista on pahasti kärsinyt, mutta sehän on vain merkki siitä, että niitä on käytetty! Ja vieläkin parempi syy ostaa uusia~~  Nojoo.

NIKE-parat kokivat kovia etenkin lapin reissussa....
Talvikengät









Antakaa anteeksi kuvien edustavuus... :D

xoxo, Thhia

oh no, it's sunday again...


Tältä olen näyttänyt melkein koko tämän viikon. Hmm..

Voihan kettu, mun oli tarkoitus mennä tänään Les Millsin uudelle Sh'bam-tunnille, mikä ollaan saatu meidän salin tarjontaan ja sen jälkeen Bodypumppiin, mikä jäi aikaisemmin tällä viikolla välistä. Valitettavasti onnistuin telomaan mun lähentäjät ja vatsalihakset (jännittäminen sattuu ja jalkoja en saa edes venytettyä) niin pahasti, ettei ole hyvä idea. : / Luultavasti Sh'bami olisi ollut myös hyyyyvin tungoksessa. Mutta eipä syytä masentua, vahingon voi aina ottaa takaisin. Sitä paitsi sainpa hyvän tilaisuuden taas siivota kotia, ilman että vetoan väsymykseen.

Eilen sain syytökset siitä, että olen tylsä, koska jätin baarissa istumisen väliin ja kävin mieluummin aikaisin nukkumaan katsottuani "Miehet jotka vihaavat naisia osa2". Hieman ärsyynnyin tästä, koska teinpä miten hyvänsä, aina joku on arvostelemassa. 
Kyllä juu, olen hyyyyyvin pahoillani. >__> 

Kisses, Thhia 


perjantai 13. tammikuuta 2012

Lessons Learned

Ajattelin myös jakaa tämänhetkisen lempparibiisini. Hyvin erilaista musiikkia, mitä yleensä kuuntelen, mutta tykkään Kristinin äänestä ja lyricsit napsahtavat niin hyvin omalle kohdalleni.

Thhia <3

some important s**t!

Hyvää perjantaita ihmiset! Viikko kulunut melko nopeasti siihen nähden, miten tylsistynyt olen ollut.

Olen huomannut, miten moni vuoden 2012 kunniaksi on alkanut laihduttamaan ja muutenkin tarkkailemaan elämäntapojaan. Way to go, people! Muistattehan kuitenkin perusasiat ja minä annan enemmän kuin mielelläni neuvoja, jos niitä tarvitaan. 
Olen saanut kuulla, että minusta tulisi hyvä personal trainer + ravintoneuvoja/ohjaaja/tms. 
Ja yllätyksekseni olen hyvin paljon samaa mieltä. Omia kokemuksia ja tietoa löytyy hyvin, mutta ei täydellisesti (vielä...?). 

Muistattehan, muruset, nämä!
  • Jokaisen energiantarve on henkilökohtainen, eikä lainkaan asia, joka tulisi jättää pimentoon itseltään. Laihtumiseen suositellaan vähennettäväksi n. 500 kcal päivässä, joka onnistuu parhaiten jättämällä ns. extroja pois ja vähentämällä annoskokoja. Paras muistaa että tämä määrä ei tarkoita päivän aterian jättämistä väliin! 
  • Normaalipainoisten ei pidä toimia liian vähällä energialla. Myönnän, että jopa omalla kohdalla tämän kanssa on ollut ongelmia, mutta siinä kehittyy, kun oikeasti yrittää. Älä päästä kehoasi kitumaan säästöliekillä! Se luultavimmin vain kostautuu ikävästi, ja väsyttää sinua.
  • Myönnän myös sen seikan, että joskus laatu korvaa määrän. Tämä tarkoittaa siis, että aina ei kannata viettää aikaansa laskemalla kaloreita, vaan pohtimalla ravintoarvoa. Joku ruoka saattaa sisältää paljon energiaa, mutta on ravintoarvoltaan pyöreä nolla. Toinen taas vähän vähemmän kaloreita, mutta on ruokaisampaa, täyttävämpää ja parempaa keholle. 
  • Ylemmässä mainittu Extrat, jotka ovat sallittuja, mutta eivät jokapäiväiseen käyttöön. Neuvonani ei ole luopua "herkuista" ikuisesti, koska se on pidemmän päälle kuormittavaa. Elämästä saa nauttia!! 
  • Monilla, varsinkin naisilla, ongelmana on tunnepohjainen syöminen. Se näkyy lohduttavana syömisenä tai itsensä palkitseminen you know "Teen tästä päivästä vieläkin paremman!". Harvoilla tämä johtaa liikapainoon tai varsinaiseen ongelmaan, mutta puoli on hyvä tunnistaa itsestään. Suosittelen tutkimaan asiaa! 
  • Muistattehan, että kiinteyttäminen TÄYSIN on eri asia kuin laihduttaminen. Ärsyttää varsinkin naiset, jotka haluavat kiinteytyä, mutteivät lihaksia. Sehän kumoaa täysin kiinteytymisen POHJIMMAISEN IDEAN! Laihdutus ja kiinteytys ovat haastava yhdistelmä, siksi suosittelen ensin liikakilojen pudottamista ja sen jälkeen keskittymään varsinaisen rasvaprosentin pienentämiseen. 
  • Kannattaa ihan oikeasti pohtia "Ihmedieettien" aloittamista. Ne harvoin onnistuvat. 
  • Huudan hurraata liikunnan puolesta. Jo lisäämällä kulutustaan tekee ison muutoksen vastapainossa syömiselle. Laihduttamiselle paras muoto on aerobinen liikunta, muttei mikään estä myöskään lihaskunnon kohottamista. Muistattehan edelleen että lopulliseen, kiinteään ja vahvaan lopputulokseen tarvitaan ahkeraa urheilua. Varsinaisia näkyviä (ja pysyvämpiä) tuloksia kehossa alkaa näkyä vasta n. 4 kuukauden säännöllisen treenaamisen jälkeen. Satunnainen jumppa virkistää ja tekee hyvää, mutta urheilulliseen olemukseen tarvitaan enemmän.
  • Moni suosii ns. vähähiilihydraattista dieettiä, jotkut karppaamista. Usein tällä tavoitellaan jopa ketoositilaa. Sanon "kyllä" hiilareiden pienelle vähentämiselle, mutta en suosittele kokonaan poisjättämistä. Sen sijaan kannattaa panostaa jälleen kerran: laatuun! Kannattaa etsiä glykeemisen indeksin taulukko ja etsiä sieltä itselleen mieluisia vaihtoehtoja. Varsinkin urheillessa muistakaa lihaksille tärkeät proteiinit, mutta hellikää niitä myös aterioilla, jotka sisältävät hiilareita. Tärkeää palautumiselle ja kehon toiminnalle!!
  • Vähennä koko kehollesi haitallista alkoholia. Tipattomat ovat vain pikainen ratkaisu syntien anteeksisaamiselle, johon en usko. Sen sijaan kannattaa oikeasti vain hallita juomista!
  • Keho tarvitsee joskus puhdistautumista. Urheilijoille suositellaan 2-3 kertaa vuodessa, ei enempää. Hyvin pinnalla ollut "kaalikeittodieetti" ei ole uskoakseni varsinainen dieetti, vaan enemmänkin hyyyyvin rankka puhdistautuminen. Suosittelen mieluummin detoxia, jolloin voi muuten syödä ihan normaalisti. Myös ananas, kurkku, kofeiini ja vihreä tee ovat omiaan nesteenpoistoon! MUISTATHAN JUODA VETTÄ... JOKA F*CKING PÄIVÄ!

Tässä oli joitain melko simppeleitä vinkkejä. Anteeksi, jos oli itsestäänselviä, mutta mielestäni moni unohtaa nämä usein laihduttamisen huumassa!  
En väitä, että olen 100% oikeassa, moneen seikkaan vaikuttaa yksilöllisyys. En ole kuitenkaan aivan väärässäkään. Jos kiinnostaa kysyä jotain, minuun saa yhteyttä helposti! 

Omista kuulumisista sen verran, että olen omalla kohdallani kehittynyt hurjasti, mitä tulee terveyteen. En ole enää huolissani painosta, joka on luultavimmin noussut varsinkin sen jälkeen, kun huomasin saaneeni kivikovat takareisi-lihakset, jotka ovat aina ollut minulle kova vastus!

Toivottavasti oli kiva postaus, vähän vaihtelua näihin munkin teksteihin, right? :)

xoxo, Thhia

maanantai 9. tammikuuta 2012

Heart Drive

Voi ei graaah mun blogista on tulossa joku vammanen shoppailublogi. Don't like it. Mut ehkä mun pitäisi selittää miksi olen ollut nykyisin hieman apea ja turhautunut. No, yksi syy siihen on esimerkiksi se, miten on alkanut kyllästyttää tää sairasloma. Tuntuu että ainoat aktiviteetit on se shoppailu ja materialismi-onni sekä jatkuva kuntosalilla asuminen. Älkää käsittäkö väärin, RAKASTAN salilla asumista sekä shoppailun iloa. : D Mutta eikö sen pitäisi olla sellaista tosi spesiaalia "omaa aikaa" joka irtaannuttaa arjen rutiineista? Omaa aikaa on ollut nyt PUOLI VUOTTA eli ihan riittävästi.
Vai onko? 
Tiedän ihmisiä jotka ovat olleet sairaslomalla pidempäänkin, ja joitakin, joita odottaa jopa 3 vuoden kuntoutus, mutta nämä asiathan ovat täysin yksilöllisiä. Olen enemmän kuin kiitollinen tästä ajasta, jolloin olen saanut asioitani kuntoon ja jopa kasattua itseni. Nyt haluaisin sosiaalista elämää, rutiineja, tien kohti tulevaisuutta. Haluan näyttää kynteni!!! Ja okei, myönnetään; viimeksi kuin näytin kynteni kaikki sujui hyvin siihen asti, kunnes meinasi käydä peruuttamattoman hullusti. : D
Luulen myös, että itsetuntoni on paremmassa kunnossa. 
Luulen myös, että olisin hyvin paljon onnellisempi, jos saisin syyn puhua uusille ihmisille päivittäin. Ja käyttää korkokenkiä. 
Silti tietenkin pelottaa, mitä tapahtuu ensi kuussa... Mutta aion ottaa siitä selvää. Ikävöin sitä kaukaista tunnetta, joka sanoo "Olen elossa".

And it happened again. Ehkä saan jonkinlaista tyydytystä siitä kaaoksesta, jonka pystyn luomaan vain viikossa. Ja vain siksi, että sen järjestäminen on liian tyydyttävää.





Jostain kumman syystä päätin eilen läntätä kaikki jäljelle jääneet deco-den-tarrat inhoamaani puhelimeen...
Blaaah... Kisses! Thhia