perjantai 2. joulukuuta 2011

Girls on a vacation!


I've had a wonderful week, I'm so happy! <3

En ole päivittänyt nyt hetkeen, kun keskiviikkona otimme Jennin kanssa suunnaksi Naantalin. Edessä olikin pitkästä aikaa aivan ihana vuorokausi Naantalin kylpylässä. Meillä oli lahjakortti, joka oli osana Jennin minulle antamaa YO-lahjaa... 
Kylpylä oli täysi paratiisi! Tosi ylellinen... Huomaan kirjoitukseni tökkivän pahasti, kun muistelen koko paikkaa. Voi, miksi sieltä piti lähteä pois! Ehkä kerron vuorokaudestani kuvien muodossa...

"Äiti, nyt me ollaan täällä! En tuu enää takas. Pitää lopettaa, moi!"


Näköalamme


Tytöt drinksuilla
Jenni, I love you!


Juomatarjoilu loppui NYT
Kuvamateriaalia olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta tuossa valitut palat. Tiedän, että mainostin raitistumistani aikaisemmin, mutta kyllähän hemmotteluloman kunniaksi oli pakko juoda Mojito altaan äärellä lepotuoleissa. Siinä tunsi itsensä niin prinsessaksi! 
Sitä paitsi en muista edellistä kertaa, jolloin oltaisiin Jenskin kanssa oikeasti TEHTY jotain! Tämä tuli todella tarpeeseen. Naurettiin koko ajan eikä ollut hetkeäkään, jolloin ei oltaisi hehkutettu koko paikkaa. Ulkoaltaat, turkkilaiset saunat ja kaikki. 
Voi, kun elämässä olisi enemmän moista luksusta.
Illalla ravintolassa soitti ihana, italialainen (?) mies. Aamulla syötiin maittava buffet-aamiainen. Yhtäkkiä piti lähteä... Ainoa hetki, jolloin naama meni väärinpäin (jos ilmeilykuvia ei lasketa :D) 

Kamala kuva, mutta todistusaineistoa siitä, että vuonna 2011 minulla ei ollut kunnon persettä. Nice...
Ja koska suurin osa lomastamme oli täysin naurettavan ihanaa pelleilyä, teki Jenni ihan itse tälläisen kollaasin:

Kiitos Jennille ihanasta reissusta. Oot rakas<3 

Elämästä lisää piakkoin.
xoxo, Thhia


1 kommentti:

  1. Ihania juttuja ja asioita. Lukemiseen meni puolisen tuntia, ehdottomasti parempaa aamukahvi lukemista kuin aamun tylsä lehti!

    VastaaPoista