sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Searching for The One


Muistaneeko joku vielä taannoisen merkinnän, jossa kerroin eläväni tietoisesti, omasta päätöksestä sinkkutyttöelämää? Hyvä. Koska tämän päivän aiheena onkin miehet.

Toki, haluan olla nyt yksin, mutten ole mikään Forever-alone-type-of-person. Olen romantikko, upea, 5 star-girlfriend, joka tietää mitä tulevaisuudessa haluaa. Siksi, vaikka nyt torjun ajatuksenkin kaksilahkeisista (sekä myös hameväestä, no offence. Oon biseksuaali, mutta mitä lähemmäs pääsen identiteettiäni, sitä enemmän tajuan, ettei minun KUULU rakentaa elämääni toisen naisen kanssa. Tästä ei enempää, no comments, please.) niin tavallaan... Odotan koko ajan sitä oikeaa. Tottakai!
Mutta let's be honest. Kuten aikaisemmin ihmissuhde-postauksessa kerroin, arviointikykyni on ollut hhhyyyyyvin epätarkka, samoin kuin kusipäätutka. 
Siksi teinkin listan, voi kyllä, LISTAN. Listan, joka ehkä jokaisen naisen tulisi tehdä...



  1. Luotettavuus JA luottamus. Miehen täytyy olla sitoutumiskykyinen, valmis olemaan suhteessa ja jopa peräti miettimään yhteistä tulevaisuutta. Ei kiireesti, vaan ajan kanssa. Mutta kommentit tyyliin "en halua yhteisiä valokuvia, jos me vaikka erotaan?" tai "Mut jos löydän paremman ku sä?" on BIG NO. Valehtelu on perseestä. Samoin pettäminen. Sekä liiallinen mustasukkaisuus. Jos mies ei luota, hän ei ansaitse.
  2. Arvostus. Ainakin itse olen sellainen, että annan suhteessa paljon. Huomioin toista, haluan toisella olevan kaiken hyvin, teen pieniä, huomaavaisia eleitä. Miehen ei tarvitse olla ällöromanttinen ja huomioida koko ajan, mutta ARVOSTUS toisen vaivannäöstä, kiittäminen yms. Liikaa vaadittu? Joillekin on.
  3. Huumorintaju. Kukaan ei jaksa jatkuvaa pelleilyä, mutta vielä vähemmän jaksan tosikkoja. Myönnän, olen hyvin lapsenmielinen ja komiikanystävä. Pidän hassuja ääniä, teen ilmeitä, heitän sarkastisia kommentteja ja kiusoittelen. Jos mies ei hyväksy juttujani tai käyttäytymistä, there's no way että edessä olisi yhteinen tulevaisuus.
  4. Siisteys. En vaan jaksa sikoja, jotka paskoo seinille. Aamen. 
  5. Yleinen olemus. Kai miehellä on jonkinlaiset käytöstavat? Onko hän "hyvä tyyppi" ja hymyilevä vai selkärangaton makarooni, joka on jatkuvasti krapulassa ja haisee pahalta istuttuaan päiväkausia koneella? Hyi...helvetti.
  6. Pukeutuminen. Kyllä, tämä on tärkeä. Henk.koht. en itse jaksa mitään merkkihoroilua ja liiallista pinnallisuutta, mutta kyllä miehessä jotain tyyliä saa luvan olla, herranjumala! Tärkeää myös osata pukeutua tilanteen mukaan ja osata luoda _järkeviä_ kokonaisuuksia. 
  7. Ulkonäkö yleensä. Sori, tuomitkaa nyt vaan ihmeessä... Mut jos aion rakentaa pidemmän suhteen, täytyy minun jaksaa katsella kyseistä naamaa. Mutta pelastan itseni sanomalla vilpittömästi; luonne voittaa, samoin karisma.
  8. Intohimo. Olenhan nainen.
  9. Fyysinen huolenpito. Olen itse urheiluhullu, enkä ainakaan usko pystyväni (enää) olemaan ihmisen kanssa, joka on täydellinen sohvaperuna ja ahmii roskaruokaa. Noup. En tarkoita että pitäisi olla joku kehonrakentaja mutta... no, kyllä te fiksut tajuatte, mitä tarkoitan. 
  10. Kommunikointi. Asioista pitää osata puhua. 
  11. Alkoholinkäytön hallinta. En ikimaailmassa pystyisi olemaan alkoholistin kanssa. En koe koskaan olleeni yhdenkään kanssa, mutta rajatapauksia on ollut, ja niistä on jäänyt paha maku suuhun. Joskus lirvahtaa, joskus ei, sitä en mene kieltämään (ei olisi edes varaa). Mutta ei AINA pidä haluta juoda känniin, eikä joka viikonloppu voi olla poikieniltoja! Kahta pahempi, jos viina ei sovi miehelle.
  12. Tavoitteet. Tottakai moni tyttö haaveilee rikkaasta, hyvä-ammattisesta miehestä, mutta that's not my point. Tärkeämpää on SE, että mies haluaa tulevaisuudessa tulla joksikin, tehdä jotakin ja on kunnianhimoinen ja kykeneväinen raha-asioiden kanssa. En enää jaksa siivellä eläjiä, enkä myöskään halua, että minua ostetaan lahjoilla. Enkä rahan tienaamista rikollisuudella. Joku tasapaino on oltava olemassa, vai mitä?? Ja toki, haluan itsekin ammatin ja elättää itseni niin kauan, kunnes yhteinen talous on ajankohtainen. 
  13. Kypsyys ja älykkyys. Yleissivistys on tärkeää, vielä tärkeämpää maalaisjärki ja edes jonkin asteen aikuisen looginen ajattelukyky. Kirjaviisasta, kaikkitietävää pätemistä en jaksa, enkä myöskään ahdasmielisyyttä, rasismia, ylimielisyyttä, tasa-arvottomuutta, väkivaltaisuutta enkä epäsosiaalisuutta yms paskaa. En tuomitse, mutta ne riitelevät omien arvojeni kanssa niin paljon, että siitä tulisi PALJON ongelmia.
  14. Yhteinen kieli. En ole rasisti, mutta tämä on vain asia, jota toivon. Ellen sitten satu törmäämään siihen oikeaan NYKissä tai muualla maailmalla. Who knows.
  15. Aitous. Onko ärsyttävämpää kuin ihminen, joka vetää roolia ja esittää?
  16. Ymmärtäväisyys ja kärsivällisyys. Nimittäin minun kanssani. Osaan olla kunnon narttu vaan siksi että itellä on vaikeaa, mutta toisaalta ei kenenkään tarvitse pyytää anteeksi sitä, että sattuu joskus olemaan paskalla päällä, sillä se ei ole henkilökohtaista. Ainakaan toivottavasti.  
  17. Tunteet ja rakkaus. Kytköksissä aitouteen ja rehellisyyteen. Ei enää tunnekuolleita paskiaisia! THE END!
ONNEKSI OLKOON! Olet nyt lukenut pitkän, 17-kohtaisen listan ominaisuuksista, joita toivon mieheltä.  Kuulostaako joltain Disneyn Prinssiltä? Luultavasti. Mutta ei tuo voi olla mahdotonta. Eihän... (Lista voisi vain jatkua ja jatkua, mutta rauhoitutaanpas nyt)
Totuus on, että kuulen jatkuvasti tärkeiltä ystäviltä ja ihmisiltä kokemuksia ja tuntemuksia heidän omista ihmissuhteistaan. Olen myös puhunut paljon heidän kanssaan omistani. 
Enkä vaan yksinkertaisesti kestä sellaista yleistä paskasti kohtelemista ja monia ominaisuuksia, jotka riitelevät kirjoittamani listan kanssa. 
Toivoisin että jokainen itseäänkunnioittava nainen, joka on epävarma nykyisestä tai tulevista suhteistaan. osaisi punnita asioita omassa päässään ja miettiä, mitä todella haluaa. Ketään ei voi väkisin muuttaa, mutta ei ole väärin miettiä onko mies esim. arvomaailmaltaan tai käytökseltään oikea. Olen itse tehnyt asian suhteen paljon virheitä, mutta myös oppinut niistä.

Miehen ei tarvitse olla täydellinen, mutta sen täytyy olla täydellinen sinulle.

Ja minä en aio vähempään tyytyä.


I ain't gonna find you in London or Rome
Ain't gonna find you stayin' at home
Ain't gonna find you on the dance floor
Ain't gonna find you there for sure
I'm gonna find you if I keep living
Someday
xoxo, Thhia



2 kommenttia:

  1. täydellinen nainen ansaitsee täydellisen miehen<3

    VastaaPoista
  2. Voi Tiia, veit niin mun sanat tossa lopussa, ettei miehen (tai kenenkään) tarvitse täydellinen, mutta parisuhteessa sen toisen ihmisen täytyy olla täydellinen Sulle! :) Oon kyllä niin samaa mieltä tossa asiassa!

    VastaaPoista