torstai 29. joulukuuta 2011

Fiiliksiä...

 ... Tästä päivästä:

 ... Joululomasta:

.... Tulevasta viime vuodesta:

 
...Ja ensi vuodesta:

Kyllä, someecardsit on mun intohimo. En malta oottaa et pääsen taas tekee normaaleja postauksia!
xoxo, Thhia

Homesick

Joulu oli ja meni. Ja se oli ihana. Mutta uuvuttava. En ole ollut paljoa koneella, enkä pysty postailemaan kuvia ennen kuin pääsen taas kotiin Tampereelle. Eli vasta maanantaina. Periaatteessa haluaisin jo kotiin, kun ei täällä oikein ole mitään tekemistä. On ollut ihanaa nähdä kavereita, niinkuin eilen Jossua ja Jonnaa ja Uuden vuoden vietän Leean kanssa, mutta silti.

Kotona on kuitenkin se oma rauha, missä on mun omat jutut yms. Siellä mulla ei ole huolta sovinko toisten nurkkiin vikoineni ja omine juttuineni. Välillä on vähän sellanen fiilis kuin olisi tiellä.

Mua on tässä pari viimeistä päivää jotenkin vituttanut. Nimittäin ihmiset. Ei mitenkään henkilökohtaisesti, vaan enemmänkin ehkä siksi, kun en jaksa ymmärtää. Ei mene ajatukset yksiin.
Mua vituttaa ihmisten ajatukset, missä tyyliin määritellään muut ihmiset pelkän ulkonäön perusteella, niinkuin moni tuntemani ihminen tekee, ja vielä sen lisäksi tuntee itsensä jotenkin paremmaksi. Miksi?
Varsinkaan kun ei todellakaan ole itse täydellinen.
Esim. "No ku se nyt näyttää siltä ja sen tyyli on semmonen, ei se varmaan koskaan tuu seurustelee."
Ja yleinen arvostelu ihan kaikesta poskipäistä reisiin ja varpaankynsien väriin.

Ja toisaalta sellainen "Hei, ei mun tarvii urheilla, mä oon jo laiha ja mulla on mies."
Hmm, no onnee sulle.

Ja kaksinaamaisuus. Koska suurista elefanteista huoneissa ei vaan puhuta.

Ja vielä siitä "MÄ OON NIIN VITUSTI PAREMPI KU MUUT"-asenteesta: "Joo olin mäki ihan vitun masentunu mut mä mihinkään lääkäreitä tarvinnu ku kaverit vaan käski ryhdistäytyä."

Niinku WTF.... Voisin vaan jatkaaaaa ja jatkaaaa mikä ihmisissä lähiaikoina on alkannu vituttaa, mut tää teksti on jo tässä vaiheessa ihan perseestä. Eniten harmittaa ehkä se, ettei tällä hetkellä ole ketään, kelle puhua ja kuka oikeasti ymmärtäisi. Siksi kirjoitin.

Olkaa vittu olevinanne ja niin ihanan täydellisiä - varmaan oma ulostekin haisee paremmalta ku kenenkään muun!

Mä en oo täydellinen. Eilenkin söin mäkissä AND LOVED IT!  Oivaltakaa se, niin elämä ei oo niin rankkaa.

Boo. you whore.

Thhia

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Hidden insecurity


Oon niiiiiin väsynyt tähän aivorumbaan. Vituttaa. Olen ongelmapallo. Tai siis lasipallo, niin kuin äiti taannoin minua kuvasi. Mut eipä siitä enempää.

Musta tuntuu ettei mulla oo oikeen edes asiaa. Olispa jo keskiviikko. 


 Nojoo, ainakin siivosin. Näyttää paremmalta kuin edellisessä kuvassa. Otin pari lisäkuvaa, niin näkyy vähän enemmän minkälaisessa kämpässä edes asun.
Ok, toi sänky näyttää liiiian hyvältä, taidan mennä fiilistelee vähän sitä.


Kisses, Thhia

lauantai 17. joulukuuta 2011

torstai 15. joulukuuta 2011

Hoosiannaaaa~~ (en keksi otsikkoa)

 Kuulemma pientä yhdennäköisyyttä. Olenhan babyface :D


Morjesta murut. Lupasin tiistaina kaksi postausta, mutta päätin käydä nukkumaan viideltä iltapäivällä, ja itse asiassa uuden vuoden lupaukset-postaus saa vielä hieman odottaa. 
Olen alkanut taas hieman piristymään, ehkä siksi, että aikaa seuraavaan Lahti-joulu-megamöllöömis-reissuun on enää 5 päivää ja alkaa tulla kiire. Huomenna uusi siivous yay <3 Se on niin palkitsevaa, toivottavasti en ehdi enää räjäyttämään asuntoa olemassaolollani.

 Olen syönyt vähän sitä, tätä ja kolmatta, varsinkin kun budjetti alkaa olla olematon ja ainoa fiksu ratkaisu tuntuu olevan 1 e maksava 1 kg-pussi ranskalaisia. Mutta tein diilin itseni kanssa että sama se, kunhan Fressi ei unohdu ennen joulua. Pitäähän ne lihakset pitää hereillä, vaikka muuten lipsuisi.

Koko viikon asu on ollut farkut, villapaita ja tällä hetkellä lempparini: punainen, mini villakangastakki, joka lähti mukaan viime talven ALE:sta. Kokonaisuus sinisten farkkujen kanssa on mielestäni aika pirteä ja hauska, ja näyttävät suht' tyköistuvilta!

Ja tosiaan tässä väliaikainen, NEUTRAALIMPI ratkaisu tukalle. Tumma mahonki, vai miten se meni. Tykkään ainakin itse!


EVELINE COSMETICS - Slim 3D
Tästä voiteesta lupasin postailla. Olen aina ollut hyvin epäileväni kaikenmaailman kiinteyttäviin ja laihduttaviin vartalovoiteisiin, mutta toisaalta mottoni on: "Kuka nyt läskeyttäviä voiteitakaan käyttäisi?"
Eli toisinsanoen ei siinä mitään häviä, paitsi rahaa, jos hakee luotettavuutta merkkien perusteella.
No, minä en. Tampereen halpis halleista löytyy Eveline-brändiä, johon olen aivan ihastunut. En pelkästään sen vuoksi, että se on SUPERHALPA, vaan koska ne on oikeasti kiehtovia. Esimerkkinä aikaisemmista shoppauspostauksista huulia turvottava kiilto. : D 

Enpä silti odottanut tältä mitään, olin vain utelias. Ei siis varmaan ihme, että reaktioni oli "MITÄ VITTUA APUA MITÄ TAPAHTUU" koska voide sai aikaan kunnon poltot. Ihan kuin olisi tullut äkilliset vaihdevuodet. Makasin sängyssä lamaantuneena, mutta reisissä tuntui kuin olisin rehkinyt pumpissa. Pelottavaa. Lisäksi siitä tulee välillä huonovointiseksi, ihan kuin ei olisi syönyt... Minusta kyllä tuntuu että syy on nimenomaan nopeasta lämmönvaihteesta. Jos tulee tuloksia, suosittelen sitä, mutta vielä en osaa sanoa. Tällä hetkellä pidän siitä vain sen takia, että kaltaiseni vilukissa pääsee heti suihkusta "lämpimään". Huonoina puolina kuitenkin maailman kamalin tuoksu (haisee oikeasti uima-altaalle!! nam) ja se hieman ärsyttää ihoa, ja saa vääriin kohtiin hierottaessa aikaan suonikohjuja ja -pullistumia.


Tulipa paasattua taas. Ciao!

xoxo, Thhia

tiistai 13. joulukuuta 2011

Pause - fiilis

Jaajuu, toi pause ei siis meinaa päivitystaukoa (vielä hetkeen) mutta siis yleisesti tuntuu kyllä vähän ihan ku olis tää tyttö pausella. Onnistuin viikonloppuna saamaan hieman kylmää ja kurkussa on tosi inha tunne, jopa haukottelu sattuu. On siis jäänyt salilla riehumiset vähäisiksi, ja muutenkin inpiraatio yleiseen Tiitski-elämään on vähän piilossa. 
Suklaalakko on mennyt ihan persiilleen, mutta ainakin paremmin kuin viime vuonna. Itse asiassa en edes odota joulun herkkumässäilyä, paitsi karjalanpaistin osalta!! Oi vitsi, pääsispä jo Lahteen viettää lomailua.

Huhhu, mitä mun kotona on räjähtäny? Vastaus. minä. Joulusiivous part 2 odottelee. Eihän tälläsessä voi elää, nukuin ruokavälineiden seassa!

Nojuu, extrana kuvia vähän viime viikon torstaisesta värjäysoperaatiosta:
Heippa pinkki :C

Milla valmistautuu...
Päivän asu: Juhon bokserit!!


Tänään tuplapostaus, sillä on aika uuden vuoden lupauksien! 
En viitsi kuitenkaan tunkea niitä samaan, tää on ihan randomia soopaa. Kaikkia kiinnostaa jne. 

Xoxo, thhia!


maanantai 12. joulukuuta 2011

ÄÄK, daily dose of...




... Bad singing!! : DD 
This posting is NOT the "yeh look what i can do im the best"-type 'cause I know i'm kinda terrible but decided to be brave enough to do this. Well now, my dear friends, you will find out the reason why I refuse to join karaokes with you guys. :D haha, just joking. Im very shy.

Täytyy puolustella ihan pikkasen että videoiden laatu raiskaa vielä entisestään huonoa laatua :D

xoxo, Thhia




hyis, särisee! :< ihan ku menis huutamiseks : DD

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

~ Sunday





Enpä ole ehkä koskaan kävellyt Tampereen kaduilla sunnuntaina kahdeksan aikaan aamulla. Ihan harmitti, ettei tullut ikuistettua sitä valokuvalle. Kävelin aivan autiossa kaupungissa, jossa vasta kolme tuntia sitten oli sanoinkuvaamaton mökä ja meininki päällä. Perus lauantaiyö. Pelkästään kadunlakaisijoita ja minä.
Kello tuli 8.30, kun nousin bussiin ja otin piilarit pois heti penkille istuttuani. Katsoin peilistä ja nyt voin sanoa tietäväni, miltä silmäpussit näyttävät.

Kaikki alkoi lauantain alkuillasta, kun ihana ystäväni Milla suostutteli minut poikakaverien tyhjälle kämpille ottamaan vähän glögiä. Meni hetki itseä skarpatessa, tiesinhän jo minä että Millan seurassa piti olla valmis lähes mihin tahansa. Jopa maailmanluokan känniin, joka onneksi uusien periaatteideni mukaisesti EI tapahtunut! (olen edistynyt) 
Oli glögiä, hyvää musiikkia ja rentoa. Myös Millan miespuolinen kaveri liittyi seuraan. Mukava heppu, mutta aika törppö. 




Kello tuli yksi, kun ajattelin että ilta voisi olla nyt siinä. Voooi kuinka väärässä olinkaan. Fiilikseni olivat nihkeät, olin väsynyt ja jokseenkin kärttynyt, turhautunut ja koin olevani epäkelpoa seuraa viettääkseni ikimuistoisen bailuillan senssissä. Niinpä päätin eksyä seurueesta, mutta myöhästyin bussista.
Ja koska budjettini on nykyään aina näinä iltoina pieni, omasta tahdostani, en saanut edes tuplajuustoa kyytiä odotellessa. -->Takaisin alebaariin, tilasin kaksi vettä ja jatkoin iltaa. 

Seuraavat 3-4 tuntia olivatkin mielenkiintoiset. Törmäsin taas seikkailullani ties minkälaisiin ihmistapauksiin. En kyllä jaksa kuvailla. Paitsi erästä miestä, joka oli ammatiltaan hoitaja ja vakuutti perin kovasti, vilpittömästi olevansa ihastunut minuun. Mies oli ihan mukava, vaikka enhän minä hänestä mitään suurempaa ajatellut, mutta vietinpä aikaa ja tutkailin. Vietin miehen ja parin muun uuden tuttavan kanssa illan, kunnes tämä mies menetti hermonsa kanssani. 

"Miks et sä piru vie voi tajuta että mä oon IHASTUNUT suhun?" 

Tota... Mitä tohon voi sanoa? Ehkä tajuan, ehkä en. En mä tyhmä ole. Mutta mitä, herra-rakas, haluat vastaukseksi? Siinähän olet ihastunut, ei kiinnosta. Hän päätti sitten sanoa alhaisesti, mikä johti hänen oman kaljatuopillisensa lentämistä niskaan. By me. 

Ilta olisi ollut aivan peruspaskaa, tyhjänpäiväisiä ääliöitä niskassani, mutta onneksi tapasin neiti M:n (en julkaise nimeä). Neiti M oli uusi tuttavuus, joka oli kyllä äärimmäisen arvokas ja mahtava. Tavattiin alessa, lopetettiin ilta yhdessä kuunnellen kämpillä 50-luvun musiikkia. 
Arvostan paljon vanhempia ihmisiä, varsinkin naishenkilöitä, jotka ovat elämää nähneitä ja viisaita. Neiti M oli tälläinen. Hän antoi minulle paljon ajattelemisen aihetta. Ihailen hänen asennettaan elämään. Toivottavasti kuulen hänestä vielä...
Hän onnistui kuvaamaan miehiä tavalla, jota nauran edelleen: labrarottina.

Hän muistutti, että jokainen tekee omat päätöksensä aivan itse. 

Ja esitti kysymyksen: "Jos sinun pitäisi valita vain toinen vaihtoehto, kumpi se olisi: olla pelkästään rakastettu vai rakastaa itse, saamatta välttämättä vastarakkautta?"

lisää arvokkaita muistoja.
xoxo, Thhia

perjantai 9. joulukuuta 2011

Motivaatio - where are you?





Kaikki on ihan jees. En ole pahantuulinen eikä ole mitään sen suurempaa stressaamisen aihetta. MUTTA olen aivan tajuttoman väsynyt ja jokseenkin turhautunut. En tiedä, vaikea kuvailla.
Eilen näin pitkästä aikaa Millan ja oli ihan hurjan hauskaa ja pitäisi postailla siitä ja myös siitä, miltä hiukseni nyt näyttävät. Niissä on uusi väri ja se on hurmaava.
Olen testaillut ties mitä voiteita, kuorinut ihoa ja lakkaillut kynsiä uudestaan ja ihan jees fiilis, mutta väsyttää vaan. Voisin vain nukkua kaksi viikkoa. 
Tarvitsisin margaritan. Tai lasin viiniä. 

xoxo, Thhia

torstai 8. joulukuuta 2011

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

UPCOMING...



"Moi. Oon räjähtänny Webkamera-Tiia."

Tulevia postauksia ennen vuotta 2012!
Päivitystaukoa luvassa 23.12-1.1
  • Tuotekatsaus Evelinen voiteesta
  •  Kenkäpostaus?
  • Perus-Avautumista, jos löytyy
  • Pari musavideoo
  • Pikkujoulupostaus med. Kaisa
  • Joulukortti lukijoille
Mahdollisesti luvassa myös tukkapostaus, mutta valitettavasti siihen tarpeellinen yhteyshenkilöni on luultavasti kuollut tai vain huvikseen kadonnut taas velkojaan pakoon.

Laittakaa ihmeessä toiveita ensi vuotta varten. I'm up for anything!  

Kisses, Thhia

So this is what I eat...

Mielipiteet syömistavoistani ovat jakautuvia. Omasta mielestäni syön ihan jees. Usean mielestä liian vähän. Lääkärin mielestä "no, ainakin saat kaiken tarpeellisen". 
Jade vertasi minua maanantaina kaveriinsa, joka yläasteella laihdutti ylipainoaan syömällä karkkia, mutta jättämällä ruuan pois. Vasta bussissa matkalla kotiin tajusin että "Ok, Jadella oli pointtinsa, mutta eihän tilanteeni sellainen ole." Kun karkit ovat ravintoarvoltaan pyöreä nolla, minun syömäni "ruuat" eivät sitä ole. 
Joo joo, voisin syödä enemmän; ostaa kaupasta kermaa ja tehdä kanakastikkeen tai pyöräyttää makaroonilaatikon. Mut en mä jaksa. Mutta puutostiloista ei ole suurempaa huolta.

Kalenterit seinällä

Kuitenkin... Noudatin neuvoa ja ihan uteliaisuuttanikin kävin laskemassa netissä energiantarpeeni; joka oli 2242.26 kcal. Aika huima määrä. Varsinkin kun saatan kuluttaa päivän aikana  n. 2149 kcal... Enkä usko että saan ruuasta tuon päälle 2200 kaloria. 
Paitsi tietenkin silloin, kun vietän samanlaisen viikon, mitä edellinen on ollut. Silloin saan vain sokeri-yliannostuksen Kiss Kiss-karkeista ja turvotuksia Saarioisen pizzasta. Jopa suklaa yms. sellaiset herkut, joista en enää sen kovemmin välitä, katoavat kuin tuhka tuuleen. Ne on niitä välinpitämättömiä kontrollittomuus-viikkoja...  

Nojoo. Tänään kävin aamulla kaupassa tekemässä 6-7 päivän ruokashoppailut. Säästölinjalla mennään, joten nyt pyrin hakemaan kaupasta tarvittaessa vain tupakanpuruja ja maitoja. 

Seuraavissa kuvissa näette, mistä kuuluisa "ruokavalioni" koostuu.


Paljon, paljon All-Brania...
Voisin elää pelkästään kahvilla.

Kun päätän syödä leipää, sen on PAKKO olla tätä. Parasta.

Ateriankorvike-karkkia.

Jugurttijuomia.
Hedelmäsalaatti = Intohimo
Maitoa. Varsinkin plussa-maitoa.


PAAAALJON jugurttiaa... Vilja-activia on mun herkkua.
 YEP. That's pretty much it. Kyl mä pärjään, Chill out <3

xoxo, Thhia

maanantai 5. joulukuuta 2011