perjantai 30. marraskuuta 2012

Haaste

Kopioko haastoi, taidan tehdäkin ajan kuluksi... Ketään en itse jaksa haastaa, mutta jokainen tehköön jos mieli tekee! Onhan nää ihan kivoja~~


1. Jos saisit 1000euroa ylimääräistä juuri nyt, mitä tekisit sillä? - Maksaisin osan veloista ja eläisin joulukuun herroiksi~

2. Jos saisit ihan minkä eläimen tahansa lemmikiksesi, minkä ottaisit?-Aika moni lutunen eläin mulle kelpaisi. Aina olen haaveillun afrikkalaisesta kääpiösiilistä, mutta myös laamatarha tai delfinaario olis kova sana.
3. Kenet julkisuuden henkilön haluaisit tavata? 
-Eva Longorian. Vois kysyy pari kauneuskikkaa. Tai Marilyn Monroen, mut se on kuollu....
4. Mitä pelkäät?- Sairauksia, hammaslääkäriä... Ampiaisia kuollakseni.  Ja Sophie-kummitusta, hyi stana!
5. Mihin kiinnität huomiota ensimmäisenä toisessa ihmisessä? 
- Riippuu kumpaa sukupuolta kyseinen ihminen on :D En mä tiedä. Valitettavasti varmaan ulkonäköön, koska sen nyt ensimmäisenä näkee. 
6. Onko elämässäsi jotain minkä haluaisit tehdä toisin tai olla tekemättä kokonaan?- Kyllähän noita mieleen tulee, mutta parempi olla miettimättä.
7. Missä näet itsesi 5 vuoden päästä?- Töissä tai opiskelemassa lisää... Ei ehkä enää samassa asunnossa kun nyt *nyyyh!* Tampereella kuitenkin, toivon.
8. Oletko riippuvainen jostain (en puhu nyt kahvista ja tupakasta)?-Olen. Koska kangistun helposti rutiineihin, moneen asiaan iskee pakkomielle/riippuvuus... Liikunnasta ja facebookin Bingosta, Tetriksestä ja Angry Birdsistä näin muutamia sanoen... Ja kosmetiikasta.
9. Miten vietät viikonloppusi?- Samin kanssa. 
10. Viimeisin unesi?-Oli niin monta unta päälleikkäin etten saa tähän järkevää lausetta.
 
1. lempi elokuvasi? Mikä niistä? Apua.... ..... .. Ainakin Vuosi Nuoruudestani on aina kärkilistoilla, samoin kun Disneyt.
2. mitä teet mieluiten vapaa-ajalla? Urheilen? Löllöön, hengaan, nukun, syön, oon kavereiden ja Samin kanssa, bailaan, pelaan pelejä, katon Salkkareita ja muuta tärkeetä. Jännää..
3.mikä sinusta tulee isona? Desperate Housewife, oon niin varma.......
4. mitä tekisit jos saisit miljoonan?  Sen jälkeen ku velat maksettu ja perhettä autettu, kysymys kuuluisi: mitä mä EN tekisi!
5. mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Tärkeet ihmiset, paljon ruokaa, tyynyjä ja peittoja ja selviytymispakkauksen. Olenpas tylsä. Ehkä alkoholia ? :D
6. uskotko yliluonnollisiin asioihin? No jos nyt ei mennä mihinkään uskonnollisiin asioihin, en osaa vastata mutta kaikkeen paranormaaleihin juttuihin kyllä. Kiitos mielikuvituksen ja Sophie-kummituksen! ahistaa.
7. jos saisit aikakoneen, mihin vuoteen matkustaisit, miksi? Kai mä menisin vähäksi aikaa rokokoohon tai 60-luvulle.
8. mikä on sinulle tärkeintä maailmassa? Läheiset. 
9. tatuointi vai lävistys + perustelut? Kumpi vaan, on paljon ideoita.
10. minkä taikavoiman haluaisit? Wooou en mää tiedä. 
11. suurin haaveesi? .................... I wanna be eberything at once .
 
Minun kysymykseni teille:
1.Uskotko horoskooppeihin? Luonnehoroskooppeihin joo, en ennustuksiin.
2. Mikä on lempi tv-sarjasi? Salkkarit, Biggest Loser...
3. Kauan olet blogannut? Päälle vuoden
4. Miksi aloitit blogaamisen? Varmaan tylsyyden puuskissani. Ja että kauempana olevat ystävät ja sukulaiset sais tietää kuulumisia~
5. Lempi kirjailijasi? Koskinen!!!!
6. Lempi vuodenaikasi, miksi? Kevät. Ei oo enää niin kylmä, muttei kuuma. On nättiä ja ilma tuntuu raikkaalta. Saa laittaa pitkästä aikaa korkkarit jalkaan.
7. Mitä inhoat? Tosi monia asioita. Esim, kynsien viilausta, selluliittia, rasitusvammoja, krapulaa, sisäelimiä, asennevammoja (omia sekä muiden), pimeää, likaa, epäjärjestystä....
8. Mistä taas pidät? Näitäkin on monia. Onnistumisen tunteet, puhtaus, hauskanpito, Sami, ystävät, nukkuminen, kimaltavat asiat, eläimet, kynttilät, sisustaminen, siivoaminen, kosmetiikka, urheilu, työnteko, kengät....
9. Pidätkö pelaamisesta?(tietokone, lautapelit jne) Pidän. Andgry Birds!
10. Oletko kohtelias puhelinmyyjille? Ehkä......


Thhia

1 kommentti: