lauantai 17. marraskuuta 2012

hölönpölöö

Noinkin fiksu otsikko, kun ei näillä päivityksillä oikeesti aina oo mitään otsikoimisen arvoista. : D
Mua harmittaa kun päivitän näin harvoin! Varmaan joka päivä ajattelen että "hei, vois blogaa siitä, tästä ja tuosta" ja sitten kun istuu koneen äärellä niin pää lyökin ihan tyhjää.
Meillä loppui nyt hetkeksi aikaa tuo lähiopetus Aspa-koulutuksessa, eli maanantaina siirryn työharjoitteluun Hervannan Tiimariin. Jippijaideiduu. En tiedä vielä, mitä ajatella koko paikasta. Oon vaan tyytyväinen että saa taas yhden työkokemuksen lisää.

Nää 2 kuluvaa viikkoa on ollut enemmän tai vähemmän huonoja. Mitään suurempaa tragediaa ei ole ollut, mutta pieniä vastoinkäymisiä, väsymystä ja kiukunpuuskia kyllä. Stressi kasvaa välillä vaan niin suureksi.
Ja tällä tarkoitan sitä, että kasaan sitä stressiä ihan oma-aloitteisesti pienistäkin asioista.
"Mitä, matikantehtäviä jostain kirjasta? En oo kuullukaan mistään kirjasta, mistä mä sellasen revin! Onks teillä kirjaa? AI EI? sydämentykytyksiä!!"

Viikko sitten 10.11. juhlittiin Saran ja Markon häitä. Ne oli aivan aivan ihanat!
En ottanut hirveesti niistä kemuista kuvia, koska keskityin oikeastaan vain poraamaan.
Tämän näköisenä siellä kuitenkin kuljin. Morsianta odotellessa!
Ja tämän näköisenä heräsin. Humalapäinen kotiutuminen ei mennyt ihan nappiin, kun nukahdin piilolinssit päähän. 2 päivää sairaslomaa koulusta ja antibioottikuuri. Ei helpottanut yhtään stressiä ja muutenkin huonoa fyysistä/henkistä oloa. HUOM! Silmä on taas kunnossa! :D
Nyt mulla on vapaa viikonloppu. Sami riehuu pikkujouluissa.
Pitkästä aikaa ihan jees olla yksin, kun on ollut jo pitkään kauheaa lentämistä paikasta toiseen.
Eilen ja tänään kävin jumpalla, siivoilin ja tein jotain koulutehtäviä. Äsken kävin pitkän kaavan mukaan suihkussa, sytytin kynttilät ja venyttelin/rentouduin päälle puoli tuntia.
Suosittelen kyllä kaikille!
Venyttely on oikeasti kamalan aliarvostettua nykyään. Se ei välttämättä edellytä sitä, että urheilee. Se edistää kehon luonnollista liikkuvuutta ja vähentää särkyjä ja rasituksia. Eli aivan perus hyvinvoinnin ylläpitämistä. Tietenkin, jos treenaa, venyttelyn määrä pitäisi tuplata.

Ihanaa pitää huomenna sunnuntain brunssi: juoda rauhassa pannullinenkahvia, paistaa pekona ja syödä tuoreita hedelmiä...

Ensi viikolla meillä on Samin kanssa extramegahyper-suunnitelmia.... <3

Kisses, Thhia

1 kommentti: