torstai 2. helmikuuta 2012

Studio 55-cruise etc.


Morjesta, olen elossa. : D

Niille jotka ovat kaipailleet kuulumisia tänne, pahoitteluni! Olin melkein viikon Lahdessa ennen Tallinnaan lähtöä. Onnistuin saamaan pikkusiskoltani pienen pöpön tms. ja superallergiakin vaivasi, olin siis kuollut ja nyhjäilin lähinnä äitin luona. Aina silloin tällöin ajattelin että voisi postailla jotain lyhyesti, mutta aikani kului myös lapsenlikkana. Ei hirveesti huvittanut istua koneella, kun Kerttu (3 v) pyysi koko ajan piirrettyjä youtubesta tai tuli muuten vain keskeyttämään. "Katso, tässä on kakkaa" ja muuta ihanaa. :'D

Vietettiin Kertun synttäreitä etukäteen ~~

Meidän perhoskoira, Eemeli, piti käyttää pahan ihottuman takia eläinlääkärissä. :C Ehdittiin pelätä jo pahojakin vaihtoehtoja, mutta syyksi selvisi kapi.. Eli siis loistauti, jota kaupungissa asuvat ketut ja jänikset levittää. Onneksi ei siis vakavampaa, mutta kyllä se koira niin reppana oli.





Eemeliressu... Sitä kuumotti se ihottuma niin pahasti, että se melkein koko ajan lenkillä heittäytyi lumeen selälleen (ei siinä, tekee sitä huvikseenkin).

Anyways.

Pikkulapsen tavoin laskin päiviä Tallinnaan lähtöön. Olin varannut taas tavaroita joka lähtöön isoon matkalaukkuun, kenkiä taisi olla jopa 4:t mukana. :D Valinnan vaikeus.

Satamassa selvisi, että meidän risteily oli nimeltään Studio 55, mikä oli äitin mielestä kovin hauskaa. :D Eli ohjelmalehtiseen oli merkattu karaokea, bingoa ja päivätansseja yms. 

Osattiin ottaa kuitenkin kaikki irti. Oli aika mielettömät bileet. Niin mielettömät, että meinasi jäädä maissa käyminen väliin kun venähti illanvietto. Tai kuten äiti sanoi: "lärvähti".
Tottakai MINUN reissuni eivät koskaan etene täysin suunnitelmien mukaan ja aina minulle täytyy tapahtua jotain. Toisaalta -antavathan ne hieman väriä ja jopa huumoria.

En oikein ymmärrä nykypäivän naisia (vai onko ne aina olleet tälläisiä?). Jo 15-vuotiaat huorittelevat ja mätkivät toisiaan, mutta satuinpa minäkin joutumaan väkivallan uhriksi: naispuolisen AIKUISEN ihmisen toimesta! Ja vielä ilman syytä (oikeasti :D).
Olen aina inhonnut humalassa aggressiivisia ja väkivaltaisia ihmisiä, varsinkin nuoret naiset osaavat olla nykyään kovin pelottavia juodessaan. Ja mihin naisten itsetunto on kadonnut, kun mustasukkainen pitää olla joka pikkuasiasta, jotka ovat lisäksi mielikuvituksen tuotetta? Miksi toisen kimppuun täytyy hyökätä, jos toinen on sievä ja iloinen ? Miten sähkönsiniset shortsini onnistuivatkin herättämään niin voimakkaita tunteita?
Minua ei haittaa, että tuli lämää. Ihmettelen vain motiiveja hajottaa toisen korut ja rytistää hyttikortti ja haukkua huoraksi.

Miksi nykyajan tytöt ja naiset eivät arvosta toisiaan? :o

Äippä junassa. <3
Margaritoja Cigar Barissa <3


Dont hate me 'cause I'm beautiful? :'D


Lievä darrako edes....

Tallinna on aivan ylikaunis, jännittävä kaupunki. Haluttaisiin muuttaa sinne!!!  En ottanut yhtäkään kuvaa maissa, sillä en ollut kovin edustava, enemmänkin kömpelö zombi -vielä hieman promilleissa. Olen kuitenkin tosi iloinen, että selvisin sinne asti, koska se oli sen arvoista. Vanha kaupunki rulez ja meidän äitin seura rulez even more.

Täytyy kyllä sanoa että hirveästi en shoppaillut, panostin enemmän laatuun kuin määrään tällä reissulla. Jos olisi ollut enemmän aikaa (+€€€), niin ehkä sitten.

Biothermin kasvovoide. Oiiiii mitä luksusta!!

om nom nom nom nom

Rasvoja, ylläripylläri :DD Ihan vaan siks ku näitä ei saa suomesta.

Meikkipaletin ostin itse asiassa jo Lahdesta... Mutta Lorealin True Match oli hieman edullisempi laivan kemikaaliossa niin lähti sekin sitten mukaan. :)
Äiti sponssasi mulle sairasloman loppumis-/ystävänpäivä-/nimipäivälahjan, mutta pidän teidät jännityksessä ja paljastan sen vasta huomenna, kuten myös HIUKSENI!!!

Kiitos ihanimmalle äitille tästä matkasta, oli aivan parasta ja tuli kyllä tarpeeseen!<3

Katsellaan taas pian. Promise!

xoxo, Thhia

2 kommenttia: