tiistai 10. heinäkuuta 2012

I'm 21! kuulumisia

Siis kuinka fiksua lähteä mekko päällä kiireessä työkkäriin ja unohtaa salisukat matkasta? Sen päälle vielä kävellä se 8 km kotiin suhteellisen uusissa converseissa... Ei muuten tykännyt tän tytön kantapäät! Maailman isoimmat rakot jaloissa. Lisäksi huomasin että todellakin kärsin askelvirheestä... Astun kävellessäni vasemmalla jalalla jotenkin huonosti (en osaa kuvailla, muuten asia olisi korjattavissa?) ja polven sisäosa kipeytyy. Great.
Tosiaan päivä kului työkkärissä, Subwayssa Jaden kanssa (oltiin molemmat vähän GLÄÄÄH, mut ei se haittaa... Tärkeintä että voi olla oma itsensä), jumppaamassa ja kävelyllä.

Miulla oli tänään tosi kiva silmämeikki. Tykkään sekoitella sinistä ja turkoosia ja glitteriä. Piilolinssien käytöstä on pieni tauko, koska mun silmät ärtyi niistä. Möh! :c

Olen nyt paljon paremmalla tuulella kuin aamusta... Tai eilisestä! Koen kärsiväni kesämasennuksesta, tai ehkä se on tosiaankin kausittaista ja on osunut nyt kohdalle? Syytä alakuloon en tiedä, asiat ovat suht. reilassa. Ja yritän parhaani. Mutta välillä sellainen olo että "nyt takaisin Pitkäniemeen tai ajan pään kaljuksi ja menen huitomaan sateenvarjolla!!!!". 
Yksi syy levottomuuteen ja turhautuneisuuteen on ikäkriisi. 
Mihin viimeiset 3 vuotta ovat menneet?

Mulla oli tositositosi kivat synttärit. Isoveljeni Ville aka Veikka tuli ensimmäistä kertaa Tampereelle (johan kesti!) ja toi mahtavan persoonansa lisäksi lahjat vanhemmilta ja skumppapullon. Tuossa viereisessä kuvassa on äidiltä saatu GinaTricotin lahjakortti ja iskän muumi-rahakuori. Olin superiloinen!
Mä en ihan hirveästi juhli synttäreitä... Mutta tänä vuonna sain BILEET! Kutsuttiin Niksu ja Sara meille. Oli paljon kaljaa ja mansikkadrinkkejä, unelmatorttua ja cheddarpoppareita (dieetistä pieni armahduspäivä).
Mun jääkaappi ei ole ikinä ollut noin paljon täynnä juotavaa!!!

 Myöhemmin suunnattiin kaupunkiin Jaden ja Tommin kanssa Amarilloon juhla-aterialle! :) 
Ilta jatkui myös Even ja Jonnan kanssa. Oli aivan parasta!

Tommi ja röyhkeä veljeni.

Synttärisankari!!

muruni!

Hyi tää on ihan kauhea kuva... 2 edellistä on valon kannalta hieman muokattu, mutta tämä ei... Oli oikeasti ihan hirveän hikinen ja painostava ilma, eikä massiivinen tekotukka ole siihen paras idea! :D Noh... sivuseikkoja, hymy tuossa kuitenkin irtoaa!
Jade ei näytä yhtään ydinpommissa räjähtäneeltä!!!

Kiitos teille kaikille! :') Tykkäään teistä! Seuraavana päivänä suuren sortin "myrkytystila"-päivä, joka meni Villen kanssa kotipizzan ja South parkin merkeissä. 

Kauhee ku mie paasaan... 
Mitähän seuraavaksi keksisi?! 

xoxo, Thhia


3 kommenttia:

  1. kiva lukee tämmöst tekstii. :3 sust huokuu energiaa, vaikka sanot tuntevas olos välil masentuneeks. ehkä se on vaa ohi menevä kausi? stemppii tiitiseni <3 saa nähä millo mä saan fatassini raahattuu sinne ;D

    VastaaPoista
  2. Johanna! :D ( veikkaan että olet kyseessä :DD ) Tuut vaikka sitten Tre:lle, kun miekin oon muuttanut, niin pidetään kunnon tyttöjen ilta, sinä, minä, tiiti ja keitä nyt tuleekaan! :) <3

    VastaaPoista