lauantai 11. elokuuta 2012

Normieloa i Tammerfors

Viikko kulunut taas nopeasti. Vastahan minä tänne postasin?
Huokaus, kylläpä tämä tyttö kuolee tylsyyteen. Kateus pistelee, kun kuulee muiden jatkavan/aloittavan koulua taas maanantaina. 
Ei siinä, ei minua se ammattikorkeakoulu olisi niiin hirveästi edes inspannut, mutta se työvoimakoulutus sen sijaan... Apuva! Päästäkää mut sinne! 
Eihän tässä edes uskalla hakea töihin, kun odottelee sitä päätöstä sieltä koulutuksesta. 

Mitä mie sitten olen tehnyt? No arvatkaa. Harjoitellut ihmismäistä unirytmiä (ajoittain huonoin tuloksin), lenkkeillyt, ravannut Fressillä, häiriköinyt Jadea ja Saraa... Katsonut pirusti muumeja. 
Eli siis ihan peruspullaa, tylsää! 
Edes shoppailusta ei ole irronnut oikein mitään. No siis parempi vaan, kun millekään erityiselle ei ole tarvetta. Shoppailu nyt vaan on kivaa pelkästä uutuuden ilosta. 

Oon ottanu hirveesti kuvia tylsyyden puuskissa. 

TIISTAI. Lenkkivaatteet. Kuin jännää... Ei edes meikkiä.. Paitsi tuosta hupparista sen verran, että oli suht kiusallinen hetki kun citymarketissa tuli 6 v-tyttö täysin samanlainen päällä vastaan.

KESKIVIIKKO. Salivaatteet, vieläkin jännempää?

TORSTAI. No nyt on naama sentään jo laitettu. Menossa Jade-siskolle kylään.

sama päivä. Tukkakin oli nätisti laitettu ja on mulla näköjään muitakin vaatteita kuin verkkareita ja huppareita.


PERJANTAI. Kirpparilta löysin ton bleiserin 2,5 eurolla!! Eikä siinä ollut edes mitään vikaa vaikka kuinka etsin? ;o Hah... muotiväri ja kaikkee, noita on kaupat täynnä syksyn mallistoissa. Whii!




Ja kyllä, tukka tykkää nykyisin pysytellä kiinni, niin ärsyttävä se on tässä kasvuvaiheessa! 

Sitten vielä vähän noista treenailun tuloksista...

Toukokuu 2012
Elokuu 2012
 Huomaatteko te eron? Koska kyllä mie ainakin huomaan (ja tunnen, tietenkin...). 
Toukokuussa minulla oli tosin liikuntakielto, jolloin tuo eka kuva on otettu. Jälkimmäinen on otettu tänään aamulla. Eli kolmessa kuukaudessa on tapahtunut paljon. Moni on kysynyt, olenko taas laihtunut, mutta enpäs ole! 
Vatsalihaksisto on jo aika jees, mutta kyllä suuri muutos on tapahtunut ylävartalossa (noista kuvista sitä ei kauheasti huomaa, toisessa vielä hihat edessä ja kaikkea...). KIITOS PUMPPI! 
Jaloissa ja selässä minulla on se suurin haaste ja työ, mutta kyllä mun omat pikku muumijalatkin alkaa olee jo ihan timmissä kunnossa (kuva, jossa mulla on liilat salihousut yllätti kovasti). 

Ja ei, en halua leveillä tai väittää, että nyt olen täydellinen.
Halusin vaan päivittää, että missä nyt mennään... Vielä on matkaa, paljon työtä, hikeä ja kyyneltä edessä...
Mutta olen tehnyt paljon töitä, sen moni varmasti ymmärtää. :) 

 Hauskaa vkl kaikille!
xoxo, Thhia

tiistai 7. elokuuta 2012

Eat Flesh - and cotton candy

Hola hömpät. Tiistai ja kello tulee kolme, oikea laiskuuden multihuipentuma taas. No, ei hätä tämännäköinen: kohta tuplajumpalle ja kävelylle! :)

 Ensinnäkiiiin tulin eilen Forssasta (tai siis Matkusta, mut enivei). Olin siellä kyläilemässä Samin luona. Forssa oli tosi nätti kaupunki. :)
Mulla oli tosi hauskaa, varsinkin kun pääsi näkemään ihan uusia paikkoja. Oli ihan hassua nähdä kaupungin keskustassa joutsenia...
Enimmäkseen hengailtiin landella, saunottiin, juotiin olutta ja syötiin hyvin. Käytiin kävelemässä pitkä lenkki (mun oli pakkopakko tutkailla raunioita ja kummitustaloja, hyiks!) ja maisemat oli pitkälti peltoa ja vahtikoirat hyökkäs koko ajan niskaan, ne kun olivat siellä täysin vapaina...
Adoptoitiin mukaan myös bussipysäkin postilaatikosta (?) löytynyt pehmokani, jonka nimeksi tuli Ainoreino.

Sunnuntaina käytiin Pick-Nickis kattelee vanhoja autoja, oli aika jänskää! Siel oli myös herkkukojuja 8) Ostettii purkkihattaraa, mikä kruunas koko tapahtuman.
Tää oli kaikkein upein!




Oon alkanu lisäillä lihaa mun ruokavalioon. En nyt sanoisi, että karppaan... Syön kuitenkin aika vähän muutenkin riisiä, perunaa yms. Mutta en mie pysty luopumaan leivästä, all bran-muroista tai hedelmistä.
Kuitenkin ajattelin panostaa enemmän tuohon lihapuoleen. Proteiinipitoinen ruokavalio on tosi tärkeää kun urheilee!
Äsken paistoin pekonia ja munia, koska luin, että jos tankkaa hiilareita juuri ennen urheilusuoritusta, rasva ei pala. Hiilarit kantsii ottaa palauttavana.
Yllätyin ihan tosta pekonistakin, oon aina pitänyt sitä liian rasvaisena ja epäterveellisenä. Sitten kun olin vähän ottanut selvää niin se ei todellakaan ole runsasenergistä ja on lähes 100-prosenttista lihaa. Harmi vain, että vähän turhan suolaista! 

Mun piti kirjottaa tosta asiasta paljon syvällisemmin, mutta nyt huomasin että tulee kiire...
Älkää siis vetäkö mitään hulluja teorioita siitä että oon seonnut, tai alkako pätemään siitä, miten epäterveellistä eläinperäinen rasva ja proteiini on, ennenkuin palaan taas astioille :)

Hikoilu kutsuu!

xoxo, Thhia



perjantai 3. elokuuta 2012

put a smile on my face







Tulin tiistaina takaisin kotiin... Piti päivitellä heti mutta enpäs jaksanut. Lahdessa kävin synttäribileissä (huhhu) ja Sannin rippijuhlissa, välissä vain möllösin, söin ja hoidin kerttua. :)

Viime päivityksen jälkeen tuntuu että jälleen kerran elämässä puhaltaa uusia tuulia, eikä se ole lainkaan huono asia. Kaikista viime aikaisista koettelemuksista huolimatta...
Perhe ja ystävät samaan aikaan sekä ihmettelevät että ymmärtävät että "siinä se Tiia taas viipottaa menemään ihan omana itsenään".
Turha jäädä menneeseen rypemään, kun elämässä ja tulevaisuudessa on niin paljon kaikkea hienoa ja jännää odottamassa?

Lahti-reissu teki kuitenkin hyvää, iskän luona on mukava olla ja äitillä ihanaa (vaikkakin vähemmän rauhallista :D). Tuli kannettua mukaan Pinjan vanhoja vaatteita ja uusi päiväpeitto.

Puhelin piippailee, tekstailen ja soittelen paljon nykyisin ;)

Keskiviikko meni möllötessä kotona (kuinka mä onnistunkaan keräämään univelkoja?), mutta sain purettua pakkomielteistä järjestelyaddiktiotani kirjakaappiini, jonka siivosin kunnolla viimeksi syksyllä.
Siellä on kaikki Cosmopolitanit järjestyksessä, omia sekä lainattuja kirjoja, kaikki dvd:t, vanhat ja käytössä olevat päiväkirjat, piirrustuskamat, muistoja, valokuvia sekä kirje- ja askartelutarpeita.
Aarrekaappi siis, johon kukaan ei saa koskea!

Kävin keskiviikkona myös pikaisesti hervannassa tekemässä nopean ostosreissun... Enpä hirveästi mitään ostellut, lähinnä hiuslakkaa ja uuden bb-voiteen, sekä koristeteippiä ja hauskan muistilappu-lehtiön.

Ensimmäinen BB-voide, jonka alkuvuodesta ostin, oli Garnierin. Tämä uusi on maybellinen, eikä yhtään niin paksu ja rasvainen ja onneksi vähän vaaleamman sävyinen, että sopii paremmin minulle :)

Siis toi glitter-teippi oli paras löyty ehkä aikoihin!!! Harmi että sitä on noissa rullissa niin vähän, pitää ehkä hankkia lisää..

Ja arvata saattaa, mihin se teippi päätyi. Pari kuukautta vanhaan Lumia610-puhelimeeni, jonka sain iskältä synttärilahjaksi etukäteen... Kaunis puhelin, mutta eihän tyhjää valkoista pintaa jaksa kauaa katsella? Toi teippi ei onneksi vahingoita yhtään puhelimen pintaa, toisin kuin kynsiliimalla liimatut helmet, joita ennen harrastin. Ei siis hätää iskä! PS. Saran puhelin koki saman käsittelyn ;D 
 Olen ajatellut keskittää ylimääräisen aikani ja energiani jälleen kerran urheiluun. Kesä on tuonut tapansa mukaan turvotusta ja ehkä jopa lisäkilon tai kaksi. Siksi siis ostin alkustartiksi Leaderin detox-kuurin ja tsemppariksi uudet vihreätee-kapselit.
Tästä se lähtee taas! Ainakin siihen asti on aikaa treenailla kunnolla, kunnes tiedän pääsenkö asiakaspalvelukoulutukseen. :) Sitä toivon kovastikovasti!

Eilen oltiin Saran kanssa Nokian Edenissä, ja meinaan mennä sinne kyllä uudestaan! Se oli niin paratiisi, varsinkin kuumaporeallas ja ulkoallas olivat niiiiiin ihania. Olin taas ihan haltioissani.
Kiitos Saralle ihanasta tyttöreissusta! <3 Parasta oli saada sukeltaessa Saran rakennekynsistä turpaan!

AINIIIIIN ja tosiaan tukka ei ole enää sininen, vaan värjättiin se äitin kaa mustalla. Tosin se tarvitsee toisen päälle, jäi vähän ruskeita raitoja ja vaaleampaa sekaan, kun sininen ei meinannut sitä ottaa kaverikseen.

Jos joku ihmettelee ratkaisua niin ...
a) Tumma väri on helppo
b) Ei rasita tukkaa samalla tavalla
c) Hiukset näyttää paksuilta
d) hyvä "kasvatusväri"
e) sopii minulle parhaiten!!

Huomenna mä meen varmaan Forssaan !!!! :)) Jännittää!

Kuulemiin <3
xoxo, Thhia