torstai 12. huhtikuuta 2012

Seven Days..

T ä m ä      T u n n e
Tämä viikko on ollut tosi rankka. N on ollut kipeä ja väsynyt, minä olen ollut stressaantunut ja uupunut. Muuten kaikki rullaa ihan hyvin, mutta tampereen sosiaalipalvelut onnistuivat tuottamaan minulle karvaan pettymyksen sekoillessaan tukien kanssa. Kun yksinkertaisesti joutuu luottamaan taloutensa ylemmän tahon käsiteltäväksi, kellä tahansa menee välillä hermo, stressaa ja huolettaa.
Varsinkaan kun ei ole ikinä tarkkaa päivämäärää.
Se pelko, kun "hei, joudunko mä nyt olee ilman bussikorttia ja kävelemään 3,5 tuntia töihin?"

Kertakaikkiaan mennyt nyt muutamanat yöunet.

Töissä päivät menneet sutjakkaasti, vaikka huonojakin hetkiä on ollut.

Onneksi tänään stressitason ylikuumenemisesta huolimatta löytyi pilvistä hopeareunojakin. Kotiin tullessani olin saanut kirjeen nuorimmaiseltani serkulta lapista, sekä muistin että minun täytyy hakea paketti postista. Samalla nautin power cow-pirtelöt Saran kanssa. <3 
Eli viime viikolla tilaamani superpitkä gootti japskikauhuleffa-tukka.

Kuvien laatu on huono, sitä paitsi vain huitaisin fledan päähäni ilman kummempaa freesiytymistä. Kunnon matskua tulossa piakkoin!

Nousin juuri kaivosta ja tulen kuvaruutusi läpi mörisemään.
 Positiivinen yllätys jälleen kerran. En enää epäile juurikaan minkään tukan sopivuutta, mutta tämä on aivan ihanan pitkä ja kivan mallinen! Veikkaan vain, että 80 cm tukan latvat eivät kestä kovin kauaa. Paitsi että tämä taisi olla suoristusraudan kestävä, siitä IISO plussa!

Lookki muuttui heti taas radikaalisti. Oma tukkani on tällä hetkellä jokseenkin romanttinen ja kevyt, tällä tuli tosi viileä ja goottimainen ilme.

Huomenna työpäivän jälkeen luvassa kahvittelua ja shoppailua Kirpun kanssa, tekee varmaan ihan hyvää kaiken tämän stressin keskellä. :')

Katsellaan taas pian muruset!

xoxo, Thhia

4 kommenttia:

  1. Siis mahtavan upea! Hienoa että uskallat olla rohkea ja muuttaa lookia!

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä niin hieno:3
    Ja vitun sossut taas saatana:x

    VastaaPoista
  3. liebster blog award!! for you<3
    http://1.bp.blogspot.com/-RJO3gZUcrL0/T5usBwpPPdI/AAAAAAAABDU/3KZRrIMMlEY/s1600/Nimet%C3%B6n.png

    VastaaPoista