torstai 18. lokakuuta 2012

Busy Busy Busy ~~~~


Hola ihmiset! Syysloma, ihanaaaaaa....
Voi kakankakka, oon lykänny tätä päivittäimistä niin kauan, että nyt en edes tiedä mistä aloittaa. ;-;
No ainakin mulla menee tosi hyvin! Kalenteri on täynnä merkintöjä koulutehtävistä lääkäriaikoihin ja polttareista työharjotteluun. Voi argh!
Vähän väliä tuntuu siltä, että tarvitsisi lisää tunteja vuorokauteen, että saisi tehdä kaiken haluamansa.
Oon niin kiireinen että saatan energisena nousta 5 aikaan aamulla siivoamaan. Viime yönä olisin halunnu alkaa maalata keittiönpöytää uudelleen? :D

Jotain kuulumisia.....
  • Voi jeee, pari viikkoa sitten kävi kunnon källit silmälaseille! Ne meni kolmeen eri osaan, linssi pullahti ulos ja kaikkea. Ei siinä mitään, suunnitelmissa oli hankkia uudet joka tapauksessa mutta nyt sen asian kanssa tuli niinku KIIRE. Ihanaa mennä koulussa teipit sangoissa kuin mikäkin HarryPotter. Viime maanantaina sain laitettua uudet (kauniit) lasit tilaukseen... 
  • Sitä ennen kävin näöntarkastuksessa, toinen silmä -3,25 ja toinen -3,5. Olen siis ihan sokea. Samalla sain hankittua kuukausipiilarit. Nää on niin nerokkaat! En oo nähnyt omaa paljasta naamaani selkeästi ainakaan 7 vuoteen! Ihan eri fiilis!!
  •  Koulussa menee tosi jees! Oon saanu hoidettua kaikki tarvittavat tehtävät just niinku oon halunnu ja oon ollu tosi tyytyväinen niihin. Enkä ilmeisesti ainoa, sain nimittäin etätehtävästäkin täyden 3:sen! <3 Ja maanantaina ennen syyslomaa meillä oli henkilökohtaistaminen, jossa sain kauheesti kehuja ja tsemppiä, melkein rupesin poraamaan. :D Eilen kävin ettimässä työharjottelupaikkaa ex-tempore, ensimmäinen paikka oli valmis ottamaan mut taloon!  
  • Myös koulukavereiden kanssa on ollut mahtavaa (vaikka ne varmaan välillä pitääkin mua hulluna ja pelottavana....)! Maanantaina oltiin "luokkaretkellä" eli toisinsanoen bailaamassa. Vähän oli ihan sairaan hauskaa!! :D Itsehän löysin 4 jälkeen yöllä polkupyörän ja hurautin sillä kauheassa kaatosateessa.... Eipä siis kumma että vilustuin.

Maanantain lookkia~~





















  •  RANDOM! Vihdoin tuli postissa uusi Visa Electron! Kuin voi ihminen olla pienestä iloinen? :D 
  • Satunnaisia kouluun lähtemis-kuvia puhelimen kätköistä:
Tämä tosin viikonlopulta, kun mentiin Samin kanssa kaljalle....
  •  Maanantaina suoritan vihdoin Hygieniapassin koulussa! :)
  • Tuunasin mun kännykän uudestaan, kun löysin lisää ihania tuunausvälineitä ostosreissulta... Myös lompakko joutui hyökkäyksen kohteeksi.... 

  •  Huomenna lähdetään käymään Samin kanssa Lahdessa, yay yay! Melkein kaikki viikonloput ennen vuoden loppua on ihan täynnä @____@ guaaaaa! 
Tänään pesen pyykkiä ja siivoan ja luen ja ja ja ja , teen kaikkee mikä vaan on rästiin jäänyt tai tekee mieli. :') Jumpallekaan ei uskalla vielä mennä, kun on tää yskä ja vilu! 

Palaan taas! 

xoxo, Thhia

2 kommenttia:

  1. oooo no nyt sul on ainakin tekemistä mitä kaipasit:) en tajuu iten sun energia riittää tohon kaikkeen kun ite en pääse edes kouluun asti :( mut ihanaa et kaikki on taas kivasti mui<3<3

    VastaaPoista