torstai 25. lokakuuta 2012

Ykkönen

Tutkin tylsyyksissäni mtv3.fi/helmen artikkeleita, ja päädyin tekemään testejä.
Numerologia ja astrologia ovat aina olleet minulle viihdettä ja hyvinkin mielekästä itsetutkiskelua.
Tein numerologian persoona-analyysi-testin, kokeilkaa tekin!
http://www.avatv.fi/minisaitit.shtml/ennustaja/oraakkeli/mika-numero-olet/2010/01/1040565

Oma tulos

 YKKÖNEN


Omatoimisuus, johtajuus, itsenäisyys, itsekkyys
Jos numerosi on ykkönen, olet synnynnäinen johtaja. Haluat tehdä itse omat päätöksesi, ja vaadit itsellesi ajattelun ja ilmaisun vapautta. Sinussa on tahtoa ja päättäväisyyttä. Kun kerran olet valinnut tavoitteesi, päätäsi ei käännä kukaan. Mielestäsi vastuullasi on huolehtia ja suojella niitä ihmisiä, joita rakastat. Vaadit kunnioitusta ja huomiota, ja ärsyynnyt helposti, jos asiat eivät mene tahtomallasi tavalla. Haluat olla asioiden johdossa, eikä avustajan rooli sovi sinulle alkuunkaan. Pyrit, ja pääset, parrasvaloihin. 

Olet erittäin luova ja originelli. Sinulle epätavallinen on tavallista. Suhtautumisesi asioihin ja ongelmiin on hyvin yksilöllinen, et pelkää poiketa tutuilta poluilta. Omat ja toisten ihmisten vajavaisuudet ärsyttävät sinua, voit olla hyvinkin kärsimätön. Oma asemasi on sinulle tärkeä, menestyminen elinehto. 

Varo itsekkyyttä ja liiallista ulkoisiin asioihin keskittymistä. Sinun kannattaa myös hillitä aggressiivisuuttasi. Jos et kehitä itsehillintääsi, sinusta voi tulla hyvin dominoiva ja jopa väkivaltainen. 

Selviydyt parhaiten, kun saat toimia omin päin. Ideaalitilanteessa omistat oman yrityksesi, olet oman itsesi herra. Jos pidät tiukasti kiinni unelmistasi, sinulla on kyky saavuttaa ne. 

Menestymisen pakko voi tehdä elämästäsi hyvinkin stressaavaa. Tarkkaile ruokavaliotasi ja harrasta säännöllisesti liikuntaa. Pura kilpailuviettiäsi urheilussa, erityisen hyvin sinulle sopivat juoksu ja uinti. 

Älä anna ylpeyden sanella valintojasi. Muista, että taitosi ja kykysi ovat lahjoja ylemmiltä voimilta, ja niiden tulisi aiheuttaa ennemmin kiitollisuutta ja nöyryyttä kuin ylpeyttä ja itsekeskeisyyttä. 

Hyvin usein ykkönen tuo mukanaan menestystä elämässä. Ykkösihmisillä on paljon erityislahjoja, ja heidän mahdollisuutensa menestyä ovat huomattavat. Bisnes ja armeija houkuttavat ykkösihmistä, varsinkin jos hänelle on tarjolla johtava asema ja mahdollisuus tehdä asiat omalla tavallaan.

------------------------------

Osuvaa ja mielenkiintoista! 

Thhia

 

 

tiistai 23. lokakuuta 2012

¤%#="@&½^!!!

Heissan.
Tosi nihkeetä olla kipeä. Menee ihan fiilis! Oon ollu jo viikon jotenkin ärtyisä ja kiukkunen vaan ja ainoastaan kurkkukivun, yskän ja lihassäryn takia.
Rehellisesti viduddaa~~
Koska en mä ole ikinä kipeä. En muista millon viimeksi mulla olisi ollut mainittavasti kuumetta!
Harmittaa kun on niin vetämätön olo, vaikka haluaisi touhuta ja riehua. Ihan itkettää, kun olisi kauhea hinku jumpalle tai vaikka edes pirteälle happihyppelylle.
Mut eeeeei v***u, ei väkisin stna.
Tänään kauppareissulla penikat herjasi, käsivarsia särkee pelkkä niihin nojaaminen, selkä pitää meteliä, niska jumissa....
Olisipa jokin ihmisten huoltoasema, missä vois kerralla pistää kaikki tälläset asiat kuntoon!

Hygieniapassin SUORITUS onkin vasta ensi viikolla. Voi luoja sitä ketutuksen määrää, kun eilen aamulla taistelin itseni sammonkadulle koska "En mä ainakaan TÄNÄÄN voi olla pois koska PASSI ja siis AINOO tilaisuus PRKL ei tänäään voi olla pois!"
Ja sitten sitä istuu 6 tuntia kuuntelemassa juuri niitä samoja asioita, jotka oli päntännyt jo edellisviikolla. Sigh. Ja fyysisesti toivottomassa tilassa.

Tänään on ollut flunssan kannalta jo parempi tilanne. Onneksi, koska haluan huomiselle talousmatikan tunnille. Enpä silti ole kovin paljon aikaan saanut; pesin pyykkiä ja tein hyvää ruokaa............

No make-up
Kello tulee jo 23, voi hele.

Vkl meni kivasti ja rennosti. Sain äitiltä ison pönkän suklaa-protskua ja pinjalta läjän vaatteita.
Ja iskältä kilon karkkia, voi luoja.....
Ihan lemppariksi tuli Peakin HOTPINK tuulitakki. Se on niin kaunis, lämmin ja ihana.
Ja vaikka eilen olo oli kun ruumiilla, tuli ihan hyvä mieli katsoa peilistä kun henk.koht. voimaväriä oli niin paljon. :D
Vaihdettiin äitin kanssa väliaikaisesti converseja, joten nekin ovat nyt tällä hetkellä pinkit. 
Myös punoittava flunssanenä mätsäsi kivasti asukokonaisuuteen. Lol.

 Ajattelin vielä tiskata, käydä kuumassa suihkussa ja katsoa pari jaksoa Frendejä.

Hyvää viikkoa nro 43!

xoxo, Thhia

ps. mulla ei ole kohta silmissä sarveiskalvoa, kun en handlaa piilolinssien pois ottamista. ihkuu.
pps. miks mä sanon nykyään koko ajan "ihkuu". tosi vanha juttu tiia, oikeesti......

torstai 18. lokakuuta 2012

Busy Busy Busy ~~~~


Hola ihmiset! Syysloma, ihanaaaaaa....
Voi kakankakka, oon lykänny tätä päivittäimistä niin kauan, että nyt en edes tiedä mistä aloittaa. ;-;
No ainakin mulla menee tosi hyvin! Kalenteri on täynnä merkintöjä koulutehtävistä lääkäriaikoihin ja polttareista työharjotteluun. Voi argh!
Vähän väliä tuntuu siltä, että tarvitsisi lisää tunteja vuorokauteen, että saisi tehdä kaiken haluamansa.
Oon niin kiireinen että saatan energisena nousta 5 aikaan aamulla siivoamaan. Viime yönä olisin halunnu alkaa maalata keittiönpöytää uudelleen? :D

Jotain kuulumisia.....
  • Voi jeee, pari viikkoa sitten kävi kunnon källit silmälaseille! Ne meni kolmeen eri osaan, linssi pullahti ulos ja kaikkea. Ei siinä mitään, suunnitelmissa oli hankkia uudet joka tapauksessa mutta nyt sen asian kanssa tuli niinku KIIRE. Ihanaa mennä koulussa teipit sangoissa kuin mikäkin HarryPotter. Viime maanantaina sain laitettua uudet (kauniit) lasit tilaukseen... 
  • Sitä ennen kävin näöntarkastuksessa, toinen silmä -3,25 ja toinen -3,5. Olen siis ihan sokea. Samalla sain hankittua kuukausipiilarit. Nää on niin nerokkaat! En oo nähnyt omaa paljasta naamaani selkeästi ainakaan 7 vuoteen! Ihan eri fiilis!!
  •  Koulussa menee tosi jees! Oon saanu hoidettua kaikki tarvittavat tehtävät just niinku oon halunnu ja oon ollu tosi tyytyväinen niihin. Enkä ilmeisesti ainoa, sain nimittäin etätehtävästäkin täyden 3:sen! <3 Ja maanantaina ennen syyslomaa meillä oli henkilökohtaistaminen, jossa sain kauheesti kehuja ja tsemppiä, melkein rupesin poraamaan. :D Eilen kävin ettimässä työharjottelupaikkaa ex-tempore, ensimmäinen paikka oli valmis ottamaan mut taloon!  
  • Myös koulukavereiden kanssa on ollut mahtavaa (vaikka ne varmaan välillä pitääkin mua hulluna ja pelottavana....)! Maanantaina oltiin "luokkaretkellä" eli toisinsanoen bailaamassa. Vähän oli ihan sairaan hauskaa!! :D Itsehän löysin 4 jälkeen yöllä polkupyörän ja hurautin sillä kauheassa kaatosateessa.... Eipä siis kumma että vilustuin.

Maanantain lookkia~~





















  •  RANDOM! Vihdoin tuli postissa uusi Visa Electron! Kuin voi ihminen olla pienestä iloinen? :D 
  • Satunnaisia kouluun lähtemis-kuvia puhelimen kätköistä:
Tämä tosin viikonlopulta, kun mentiin Samin kanssa kaljalle....
  •  Maanantaina suoritan vihdoin Hygieniapassin koulussa! :)
  • Tuunasin mun kännykän uudestaan, kun löysin lisää ihania tuunausvälineitä ostosreissulta... Myös lompakko joutui hyökkäyksen kohteeksi.... 

  •  Huomenna lähdetään käymään Samin kanssa Lahdessa, yay yay! Melkein kaikki viikonloput ennen vuoden loppua on ihan täynnä @____@ guaaaaa! 
Tänään pesen pyykkiä ja siivoan ja luen ja ja ja ja , teen kaikkee mikä vaan on rästiin jäänyt tai tekee mieli. :') Jumpallekaan ei uskalla vielä mennä, kun on tää yskä ja vilu! 

Palaan taas! 

xoxo, Thhia

tiistai 2. lokakuuta 2012

Breathe me







Tiistain etäpäivistä on pakko olla kiitollinen.

Ei sillä, ettenkö tykkäisi käydä koulussa. Se on kaikessa uutuudenviehätyksessään aivan ihanaa! Nyt olen ollut koululainen jo viikon. Eka päivä oli kauheen jänskää, kun ei tuntenut ketään. Nyt kiva kaveriporukka on alkanut jo muodostumaan ja päivän aikana tulee kikatettua tosi paljon.
Varsinaisia koulutehtäviä ei ole ollut vielä nimeksi asti, ollaan tehty atk-harjoituksia mutta ei mitään isoja projekteja. Niitä odotellessa, hoh ho.....

Onhan tässä totuttelua.
En ole taas vähään aikaan tottunut heräämään kuudelta laittamaan naamaa ja juomaan aamukahvia.
Mutta olen tosi innoissani ja kiitollinen siitä, että normaali arki on palannut.

En ole koskaan (masistelu-kaudet laskematta) ollut sellainen ihminen, joka tykkää laiskotella tai olla tekemätön.
On ihmisiä, jotka varaavat päivälle vain yhden homman; koulun, työn, lääkärin, siivoamisen, tapaamisen.....
Tai sitä vastoin laiminlyövät kokonaan muita asioita, kuten liikuntaa, kotitöitä tai liiat poissaolot kerääntyvät.

Minusta on tärkeää löytää hyvä tasapaino, mikä on tietty ajoittain vaikeaa. Terveet elämäntavat, riittävä unensaanti yms. auttavat jaksamaan sekä töissä/koulussa että vapaa-ajan touhuissa.
Ei minulle ole kummallista lähteä koulun jälkeen vielä urheilemaan tai tapaamaan kavereita. Se on minusta hyvinkin ominaista normaalille, terveelle ihmiselle.
Saada aikaan, ehtiä ja yrittää.

Mutta nämä tiistait ovat kyllä loistavia päiviä, kun monen ryhmäläiseni tarvitsee itseni lisäksi juosta virastoissa ja hoitaa muita käytännön asioita, joita ei koulun jälkeen ehdi.
Tai sitten tehdä niinkuin minä; nukkua univelat pois ja siivota koti lattiasta kattoon.
Moppasin lattian kahteen kertaan ja pyyhin pölyt jopa seinistä. :D
Kiva tulla huomenna koulusta, kun ei odota täysi kaaos. : )

Viikonloput menevät Samin kanssa. Viime lauantaina raskaan viikonkin jälkeen jaksoin laittaa kynttiläillallisen ja skumppatarjoilut pojalle. Oli aika ällöromanttista.
Sunnuntaina käytiin Sara seuranamme syömässä, kahvilassa ja elokuvissa!
Aaaaaa, se oli kyllä ihana viikonloppu <3 

Vaikka on kiire, ei pidä unohtaa pitää huolta itsestään ja/tai suhteestaan.

Huhu, pitäis lähteä vielä käymään lenkillä.....

Hyvää jatkuvaa viikkoa kaikille!
xoxo, Thhia