torstai 12. huhtikuuta 2012

Seven Days..

T ä m ä      T u n n e
Tämä viikko on ollut tosi rankka. N on ollut kipeä ja väsynyt, minä olen ollut stressaantunut ja uupunut. Muuten kaikki rullaa ihan hyvin, mutta tampereen sosiaalipalvelut onnistuivat tuottamaan minulle karvaan pettymyksen sekoillessaan tukien kanssa. Kun yksinkertaisesti joutuu luottamaan taloutensa ylemmän tahon käsiteltäväksi, kellä tahansa menee välillä hermo, stressaa ja huolettaa.
Varsinkaan kun ei ole ikinä tarkkaa päivämäärää.
Se pelko, kun "hei, joudunko mä nyt olee ilman bussikorttia ja kävelemään 3,5 tuntia töihin?"

Kertakaikkiaan mennyt nyt muutamanat yöunet.

Töissä päivät menneet sutjakkaasti, vaikka huonojakin hetkiä on ollut.

Onneksi tänään stressitason ylikuumenemisesta huolimatta löytyi pilvistä hopeareunojakin. Kotiin tullessani olin saanut kirjeen nuorimmaiseltani serkulta lapista, sekä muistin että minun täytyy hakea paketti postista. Samalla nautin power cow-pirtelöt Saran kanssa. <3 
Eli viime viikolla tilaamani superpitkä gootti japskikauhuleffa-tukka.

Kuvien laatu on huono, sitä paitsi vain huitaisin fledan päähäni ilman kummempaa freesiytymistä. Kunnon matskua tulossa piakkoin!

Nousin juuri kaivosta ja tulen kuvaruutusi läpi mörisemään.
 Positiivinen yllätys jälleen kerran. En enää epäile juurikaan minkään tukan sopivuutta, mutta tämä on aivan ihanan pitkä ja kivan mallinen! Veikkaan vain, että 80 cm tukan latvat eivät kestä kovin kauaa. Paitsi että tämä taisi olla suoristusraudan kestävä, siitä IISO plussa!

Lookki muuttui heti taas radikaalisti. Oma tukkani on tällä hetkellä jokseenkin romanttinen ja kevyt, tällä tuli tosi viileä ja goottimainen ilme.

Huomenna työpäivän jälkeen luvassa kahvittelua ja shoppailua Kirpun kanssa, tekee varmaan ihan hyvää kaiken tämän stressin keskellä. :')

Katsellaan taas pian muruset!

xoxo, Thhia

tiistai 10. huhtikuuta 2012

. . .




Eipähän ole taas tullu postailtua. :) Pääsiäinen oli ja meni ja kului loukussa Kaukajärvellä. Sinänsä I don't mind at all, pieni breikki arjesta täysin lössöillessä teki ihan jepa, mut omalla tavallaan tosi kuollutta ja tylsää. 

Ainoa mielenkiintoinen juttu, kuten ylemmistä kuvista voi huomata, on hiustenvaalentamis-operaatio, joka edistyy kivasti. Ja varmaan myös näkyy, miten paljon tää fleda on taas kasvanut. Mutta nyt yritän pitää itseni aisoissa: kasvakoon! >-> 
Latvat ovat kyllä niiiiiin itsepäisesti värjäytyviä että grrrrrrr~~ 

Mulla olisi niin paljon sanottavaa ihmeisistä, mutta siinä pahottuisi mieliä ja syntyisi turhia sotia. :>> 
Ne asiat eivät kuulu blogiin, ne kuuluvat henkeviin avautumiskeskusteluihin pihalla naapurin tytön kanssa. <3 

Ihana kevät. Sulaisi jo kaikki lumet. Päivät pitenee ja ötökät ryömivät koloistaan (guaah).

Yritän pidellä kynsin ja hampain treeniaikataulusta, vaikka töiden alkaminen on vaikuttanut omalla tavallaan siihenkin. :) 

Odotan että N tulee yökyläilemään ja katsomaan kanssani salkkaridraamaa ja south parkkia. -->

Postailen kun jotain jänskää tapahtuu!

Kisses, Thhia


maanantai 2. huhtikuuta 2012

Shitty day

<3
Ihan taas niin perus maanantai kuin voi olla. Allergia jatkuu, naama tulessa ja kuivunut rusinaksi, piilolinssit eivät tajua mennä paikoilleen ja vaikka kuinka yrittää, tukka on kihara viimeistään kun astuu ovesta ulos.
Kamalalla kiireellä yrittää epätoivoisesti ehtiä ostaa tupakkaa, kun bussiin pitäisi ehtiä 2 minuutissa.
Töissä maha on kipeä ja 0,5-maitotölkit satavat korista niskaan kamalalla ryminällä.
Silmälasit ovat jääneet poikaystävän kämpille, ja onnistuu näyttämään koko päivän päänsärkyiseltä myyrältä.
Kun työpäivä on vihdoin ohi ja kävelee tundra-säässä ajatellen" no hei kyllä se tästä", lentää persiilleen keskellä täyttä hämeenkatua ja teloo polvensa -jälleen kerran.

Nää on taas näitä päiviä. Mutta niiden vastaantulolta ei vaan voi välttyä.

No okei, tänään tuli rahaa ja sain hieman purkaa stressiä materiaonneen. Se painottui lähinnä sellaiseen "HEI VITSI JEE allergialääkettä yay!!"-shoppailuun mutta...

Ginan mintunvihreä pitsipaita ja sulka-hiuspanta. Oli pakko saada!
Ja tätä odotellessa.





Että jotain uutta ja kivaa.

Kauppareissu oli kaoottinen ja kallis. Tiedättehän sen sellaisen kauppareissun, joka tulee 2-3 kuukauden välein, jolloin KAIKKI on loppu hammastahnasta suodatinpusseihin ja hiuslakasta leivinpaperiin asti? Kertaostoksena joku kosteusvoide on ihan OK mutta isona satsina kaikki tuo tarpeellinen (suorastaan välttämätön) on iso pala purra ja niellä. Luojan kiitos höylän teriä tai astianpesuainetta ei tarvitse ostaa joka viikko.

Asunnossani on kärpänen.

Mun on pakko siivota.Ja sitten tehdä kaunistautumishoitoja.

Lyhyt työviikko edessä. Jännää, että oon ollut tuolla kaupassa jo kohta kuukauden. :)

xoxo,  Thhia

ps. VIHAAN TOTA SÄÄTÄ